AXN, הצילו!

1sickboy1

New member
שלום,לגבי הישרדות.

רציתי לדעת אם יש אפשרות לרכוש את הקלטות של העונות הראשונות כייון שלא ראיתי אותם. ואם אפשר גם לדעת האם יש תאריך שצפוי להמשיך את עונות 12 והילך... תודה.

רמי ורד

New member
למנהל:שאלה בקשר לסדרה "נחש צפע"

בשבוע הבא הסידרה אמורה להתחיל. אבל השאלה האם יש כוונה לשדר את העונה הראשונה כי לפי בדיקה בדף הסידרה הפרק הראשון שאתם משדרים הוא הכל או לא כלום והפרק השני הוא מיג 29 לפי אתר הסידרה הפרקים הנ"ל הינם בכלל מהעונה השנייה אתר הסידרה: http://www.projectviper.com/guide.php תודה מראש על התיחסותכם

גללללי

New member
נחש צפע

אכן הסדרה מסתיימת בקרוב... ותרד בינתיים מלוח המשדרים. במקומה נשדר התנהגות פרועה לחלוטין ובסוף ינואר עולה סדרה חדשה שנקראת סיקווסט!

רמי ורד

New member
לפי לוח השידורים היא רק מתחילה

לפי לוח השידורים שאתם מפרסמים כל יום מה 3.1 בשעות 8:00, 12:00 ו 2:00 בלילה יש את הסידרה נחש צפע אז או שתוכנית השידורים לא מעודכנת או שאני לא יודע לקרוא(לא הגיוני) בכל מקרה לא עניית לשאלה ששאלתי שהפרק הראשון שכתוב ביום שלישי הוא מהעונה השנייה ולא הראשונה

Witchcrafts

New member
AXN, הצילו! ../images/Emo112.gif

שרשור שבו יופנו שאלות, תהיות, הצעות וכד' אל גלי (נציגת הערוץ וחלק מהצוות שלהם) בכל הקשור אל AXN. שימו לב שעל ההודעות לעמוד בתקנון הפורום וכל תגובה שאינה קשורה (נצל"שים למיניהם, למשל) תוסר. הפעם ריכזתי גם את השאלות מהדפים הראשונים של הפורום, כדי לתת להן צ'אנס נוסף לקבל מענה.

d1f2

Active member
מה בדבר הצעות לסדרות?

CSI למיניהם באפי? אנג'ל? OZ Enterprise The Dead Zone Las Vegas Charmed Flash Gordon (אני לא ידוע של מי זכויות השידור והכל אבל רק רציתי לדעת אם יש אפשרות להביא)

rony143

New member
יש מצב שיהיה גם

תקים באפילה מסע בין כוכבים- כל הסדרות איזור הדמדומים - מתאים בכלל לערוץ?

גללללי

New member
סדרות

קודם כל בקשתך הועברה הלאה למי שעוסק בדבר... אני יכולה לומר לך שפלאש גורדון ולאס וגאס ישודרו בערוץ די בקרוב. פרטים על המסך וכמובן גם בפורום נעדכן כשיגיע הזמן!

d1f2

Active member
תשובה...

פלאש גורדון היא על דמות הקומיקס המבוססת על נחשו, פלאש גורדון כן כן. פלאש ידוע יותר "כאיש המהיר ביותר בעולם" בזכות הכוחות שלו. לאס וגאס אכן משודרת בערוץ 1.

cwn

New member
לא, זה "The Flash"

פלאש גורדון זה משהו אחר לגמרי, זה גם גיבור שבא במקור מקומיקס אבל הוא לא גיבור-על, הוא אדם רגיל לגמרי. אף פעם לא התעמקתי בזה אבל ממה שאני זוכר הוא מטייל בין כוכבים או משהו כזה. http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_Gordon

MarcoCohen

New member
אני בחור של קלאסיקה

לא ראיתי AXN כבר 9 חודש בבית החדש נחזור לראות AXN גם 7 ימים היה ממש פצצה המגן היה מושלם תגיד ראית את כל רחובות ניו יורק?

אני לא חושבת שאת כל הסדרה

הפרק הראשון שראיתי...אני חושבת שהיה עם כלבי הקרבות. מאז כמעט ולא פיספסתי שום פרק.

MarcoCohen

New member
עונה ארוכה הייתה

וראית את הקטע שהפורטוקני מת והשחור הזה וחברה שלו ביחד ואז הם ביחידת משטרה אחרת?

למעלה