AXN בVOD??

ami289

New member
AXN בVOD??

רציתי לדעת האם אתם מתכננים להוסיף לVOD תכנים של AXN כמו סמולוויל, גולשים בזמן, לואיס וקלארק וכו'??

היום חשבתי על זה!!

היום בגלל העבודה הפסדתי את החצי השני של הפרק ! ואני לא רוצה לחכות עד ליום שבת אין מצב שאתם שמים את זה בVOD? ד"א תגלו לי מה לקס עשה כשלוקאס וליונל איחדו כוחות?לקס חזר לאחוזה ולכסף שלו?ואם כן אז איך?

1sickboy1

New member
תשובה:

לקס חזר לאחוזה כמובן. לוקאס ולקס תחמנו את ליונל לאחר שלקס שהה כמה ימים בבית משפחת קנט ועבד בחווה מרצונו.קלארק שחשב שלקס באמת בסכנה בא להציל אותו וגם הוא ולקס גילו שליונל כבר לא עיוור. הוא חזר,קיבל את תעשיות לקס בחזרה כדי לשתוק על מה שקרה,והוא ולוקאס עדיין ביחסים טובים למרות שלקס ציין בסוף שיקח זמן עד שלוקאס יאמיןשוב ללקס. מקווה שהבנת.

ami289

New member
.....

כן כי אני חולה על הסדרות האלה....במיוחד על סמולוויל....ואני עוד שבועיים מתגייס ואני יחזור הבייתה בערך פעם בחודש....מה שאומר שבשידורים החוזרים של יום שבת אני יוכל לראות רק 5 פרקים....ועונה זה בערך 20 פרקים.....אז יצא לי לראות רבע מכל עונה של סמולוויל.....חחחח די באסה.....

ami289

New member
כנסו....

אני כבר שלחתי איזה 2-3 אימיילים לHOT ולAXN ושאלתי בקשר לתוכניות של AXN בVOD אבל לא ממש קיבלתי תשובה....אני רואה שגם בפורום הם לא ממש מתייחסים לפנייה שלי....ולHOT אין פורום....אולי אם עוד אנשים חוץ ממני ישלחו להם אימיילים שהם מבקשים שיהיה את הסדרות בVOD אז הם ישקלו את העניין.....הקיצור אם בא לכם: AXN- [email protected] HOT- לא הצלחתי למצוא ממש את האימייל שלהם אבל הנה קישור לטופס פנייה אליהם דרך האתר http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=92&lang=he

למעלה