axim 30 או rx3115

icedragon1

New member
axim 30 או rx3115

טוב, אז החלטתי לבחור בין 2 הפוקטים הנ"ל ( הדל עם 312מה"צ+64 ראם). אני יודע שהדל (AXIM ) הוא סוס עבודה ובמחיר מצויין. ואני יודע שהקומפאק מצטיין יותר במסך ועיצוב, ופיניש בקיצור. האם ידוע למישהו על זה שהברזלים שנתפסים עם המטען של הדל נוטים להתעקם לאורך זמן? האם הדבר נכון שהקומפק הנ"ל איטי מידי ? (השימוש העיקרי שלי הוא אופיס). אשמח לשמוע תגובות. תודה אורי

2cookie

New member
לא הוכח שהמסך של ה-RX טוב משל

ה-X30. אין לי מושג מה בקשר לברזלים, עד עכשיו לא היתה לי בעיה איתם. הקומפאק איטי משמעותית מה-DELL... לכן ה-DELL עדיף בשורה התחתונה.

icedragon1

New member
אוקיי. אני מביא אותו מהדוד סם.

אז לפני שאני קונה און ליין: 1. כדאי לסגור על הדל? ( 312מה"צ 64MB ) 2. יהיה בעיה להשתיל פה עברית על 2003 SE( איך אירון 3.5 )? ( למרות שאני יכול לחכות עם עברית לגרסה טובה..) 3. משתמשים במגן מסך? אני מעולם לא השתמשתי בו בפאלם. 4. מצאתי ב 279$ דרך דל ברשת... נראה לי בטוח למדי.

טל33

New member
בגדול התשובה היא כן להכל אבל

כדאי שתבדוק שוב את המחיר.אני קיבלתי לפני שבוע את הדגם המהיר (624 מה"צ) מארה"ב והוא עלה 300$. לדעתי זה יותר מכדאי להשקיע את ה 20$ אקסטרה.

סקיווקר

New member
באמת זול

מה עשו לך דיל מיוחד? שווה ביותר כי את הגירסה הבינונית מופיעה בכל מקום ב 279$ אין ממש מבחר מחירים...

icedragon1

New member
צריך להשיג קופון.......

עם קופון הנחה אפשר להוריד את המחיר. אבל אני לא מצליח להשיג אחד כזה.

ssmu

New member
מאיפה נקנה נמכשיר??

אני אמור להגיע לארה"ב ( מנהטן) אתה יכול לכוון אותי למקום כלשהו לקנייה בטוחה של הדל

2cookie

New member
תשובה כללית לפני שאתה קונה!!!

1. אל תקנה מכשיר של DELL ללא קופון. קופונים בשפע תוכל למצוא כאן. 2. ה-MID לאחרונה לא משתלם כמו ה-HIGH, שירד כבר ל-267$. 3. שווה מאד לחכות לצאת ה-X50, מצד אחד אולי תרצה אותו (עיצוב טוב יותר וחריץ CF), ומצד שני אולי מחירי ה-X30 ירדו. ה-X50 אמור לצאת בימים הקרובים. תתחדש!

למעלה