awesome!

peligrosa1

New member
awesome!

קבלו סיפור השבוע במסלול מרוצים "לוראל פארק" במרילנדד גיקית נופלת מהסוס ישר אחרי הזינוק כמובן שזה משאיר את הסוס מאחורה מבולבל אבל לשניה בלבד. הסוס עוסף את עצמו מאיץ מגיע לכל הקבוצה שכולת 10 סוסים עובר אותם באלגנטיות עד שהוא נמצע בערך באמצע בצד החיצוני, בעדינות בלי להפריע לאחרים עובר פנימה לצד הפנימי שומר כה על קצב ומיקום כ60 מ נוספים תוך כדי סיבוב. כשהקבוצה יוצאת ליושרת האחרונה- מאיץ נותן ריצה מדהימה ומנצח כ50 מ מקדימה! אז מי אמר שסוסים לא אוהבים לרוץ? חבל שאני לא יכולה לשים את סרטון- האתר בתשלום זה אחד הריצות היפות שראיתי

הורסמאן

New member
אהבתי את התיאור

סוס שיודע את העבודה. :) קורה כאן הרבה במרוצי מכשולים, כי ג'וקים לפעמים "צונחים" והסוסים הרבה פעמים ממשכים לרוץ ולקפוץ, אבל לא עם ה Finesse שאת מתארת.

peligrosa1

New member
most of the time

when the rider down, in flat races too, the horse keep running but on the back of the fild here the horse just show proffesional work i wath that again and again it beautiful

quarter

New member
מה הקשר בן התפרצות של סוס קדימה

לבין זה שהוא אוהב לרוץ ? אני יכול לחשדוב על הרבה סיבות נוספות שיגרמו לסוס לרצוץ מהר....פחד...תחרותיות ...חית עדר שלא רוצה להתנתק מהקבוצה ....

הורסמאן

New member
הרבה סיבות אפשריות

אך אף אחת מהן לא מתאימה לתיאור ש Peligrosa הביאה לנו. וזאת הסיבה שהיא הביאה אותו.

quarter

New member
הסוס הפיל את הרוכב

וראה את כל השאר מתרחקים ממנו , נשמע לי בהחלט סיבה לבהלה או תחרותיות

הורסמאן

New member
קרא את כל התיאור

הסוס עוסף את עצמו מאיץ מגיע לכל הקבוצה שכולת 10 סוסים עובר אותם באלגנטיות עד שהוא נמצע בערך באמצע בצד החיצוני, בעדינות בלי להפריע לאחרים עובר פנימה לצד הפנימי שומר כה על קצב ומיקום כ60 מ נוספים תוך כדי סיבוב. כשהקבוצה יוצאת ליושרת האחרונה- מאיץ נותן ריצה מדהימה ומנצח כ50 מ מקדימה

quarter

New member
אם נוציא את כל התאורים "האציליים"

מהסיפור, לי זה נקרא כמו סוס שמנסה להישאר עם העדר, ומצליח לפרוץ קדימה . אבל למה לטחון מים , נצפה בסרטון ואז נדבר .

הורסמאן

New member
הוצאתי

הסוס מאיץ, מגיע לכל הקבוצה שכולת 10 סוסים, עובר אותם עד שהוא נמצע בערך באמצע, בצד החיצוני, עובר פנימה לצד הפנימי (בלי להפריע לסוסים האחרים), שומר על קצב ומיקום כ60 מ נוספים תוך כדי סיבוב. כשהקבוצה יוצאת ליושרת האחרונה- מאיץ ומנצח כ50 מ מקדימה. איך זה מסתדר עם הניתוח שלך? הסירטון לא קשור, אנחנו דנים בתיאור שהיא נתנה.

stenke

New member
במצב כזה הסוס מנצח בתחרות

או שהוא ניפסל וזה שבא אחריו מנצח

הורסמאן

New member
הוא נפסל

הוא נפסל גם אם חסר לרוכב קילו כשהוא נשקל אחרי המרוץ. זאת גם הסיבה שהוא יכל להשיג ולעבור את שאר הסוסים כל כך בקלות.

quarter

New member
פשוט מאוד

עד לנקודה מסויימת הוא עם העדר, הוא לא חייב לגרום לכאוס כשהוא מחליט לעקוף - הוא פשוט פורץ קדימה ויצא שהוא הצליח לא לגרום לדחיפות והתקלות תוך כדי . לא בדיוק בלתי אפשרי. הסירטון מאד קשור, אנחנו דנים במצב שניתן לחזות בו שזה עדיף מלהסתמך על עדות. עדות ניתנת לפרשנות רבה יותר מאשר צילום מוחשי

הורסמאן

New member
ה"מקריות"

בביצוע של טקטיקת מרוץ מושלמת, יותר מדי גבוהה בשביל שתוכל להסביר אותה כ"סוס מבוהל" שרוצה להיות עם העדר. הסירטון לא קשור לדיון, כי אנחנו דנים בתיאור שהיא נתנה. אם היית טוען שיש אי דיוקים בתיאור שלה, הסירטון היה שייך. אך הטענה שלך היא שהתיאור עצמו יכול להתפרש בצורות שונות, ואני מראה לך שאתה צריך הרבה דימיון בשביל לפרש אותו אחרת.

הורסמאן

New member
אם כך איך אתה מסביר

את הריצה המאורגנת של הסוס, למרות שאין עליו רוכב?

quarter

New member
שנים של אימון

מה שמוריד את אפקט הפחד , אבל משאיר את הרצון להישאר עם \ בראש העדר .

quarter

New member
היא תיארה "אז מי אמר שסוסים לא

אוהבים לרוץ?". יכול להיות שזו אהבה, אבל יכול להיות שזה רצון עז לא להתנתק מהעדר , זה מה טוען עבדך הנאמן

fliperit

New member
ראה את התגובה שלי למטה....

ראש העדר פגיע גם הוא. מי שנמצא במרכז העדר הוא כי פחות פגיע...והוא לא מנצח.

למעלה