Awakening Americans - LIVE

BaBa LiVe

New member
Awakening Americans - LIVE

אלאניס הופיעה אתמול, ושרה אותו בנוסף עוד כמה שירים כמובן, נקווה לאם פי 3 שבטוח יגיע... Soundcheck: Utopia Offer Awakening Americans Setlist: All I Really Want Hands Clean So Called Chaos Awakening Americans A Man (with Graham Nash) Everything Thank U

ערן1987

New member
דונט קיל מי,אבל..

מה זה "אווייקינג אמריקנס"?

BaBa LiVe

New member
ההסבר...

זה אחלה שיר, לדעתי. זהו. סץם, תקשיב זה מה נקרא אנריאלייזד..(אין לי כח לאנגלית) יעני היא לא הוציאה אותו או גם אפשר לכנותו B-SIDE של URS... הוא מבין המון השירים שנכתבו לURS, ולא נכנסו, לאלבום. את החלק השני היא הכניסה כידוע לFOS. כגון: בנט פור יו, אנפרודיגל דוטר. אבל את אוויקינג אמריקאנס וסימפטומס הידוע לטובה בפורום, היא מעולם לא שיחררה רשמית! למרות שהם אחלה שירים! אם הסתבכת...מישהו אחר מוזמן להסביר לך

חשוב לציין שהמופע שבו היא שרה את

aa היה מופע פוליטי שנקרא "rock the vote" שמעודד את הצעירים האמריקאים לצאת לבחור (והשנה זה נגד בוש)

Rוית

New member
תודה על ההסבר

בדיוק קראתי על זה כתבה בידיעות אחרונות, על אמנים שיוצאים נגדו.. בכל אופן, אכן צריך להיות בטח טוב! רק שאלה, מי זה Graham Nash? שהיא שרה איתי את A MAN?

Rוית

New member
אם אח שלי היה רואה את זה

בטח היה אומר שהיאנראת כמו סבתא. אבל היא חמודה, מעניין לראות מה היא תעשה עם השיער עכשיו כשהוא יגדל..

j u n k

New member
כן היא ללא ספק

נראת זקנה אבל היי היא כבר בת 30...החליפה מיקוד, אבל הרבה יותר מתאים לה ארוך...אפילו טיפהל'ה יותר ארוך עושה את ההבדל....אחח אני עדיין באבל על השיער שלה- כן אני בכיינית !!

ערן1987

New member
תודה על ההסבר,הבנתי בערך ../images/Emo3.gif

חח,סתם.. הבנתי אגב,אני מאמין שבסופו של דבר אני אצליח למצוא את FOS במחיר נורמלי

Lotzifer

New member
איפה אפשר להשיג את זה?!?!

זה נשמע לי פשוט הופעה מעולה....

למעלה