avril on AOL

SignOfLife

New member
avril on AOL

טוב! לכל אלא שרוצים לראות את אבריל LIVE! אז הנה לכם היא שרה שם את: Things Ill Never Say Mobile tomorrow complicated האתר חוקי, זה צולם במיוחד לAOL ככה שזה בסדר! ואני לא ממליצה לאנשים שאין להן אינטרנט מהיר זה לא נראה לי יעבוד לכם ואת צריכים REALLONE PLAYR כדי לצפות בזה וכל עוד אנחנו דברים מדברים על אבריל מופיעה אז אני רוצה לעלות כאן נושא... אני לא יודעת אם שמת לב אבל כל פעם שרואים אותה שרה היא אפ´עם לא מנגנת על גיטרה, תמידה הבלונדיני הזה מנגן גם בקליפים אחרים שלה שהורדתי שהיא שרה תמיד היא נמצאת שם עם הגיטריסט והוא מנגן והיא רק שרה! ובכלל חוץ מבקומלקיטד היא אפ´עם לא החזיקה גיטרה ביד! האין זה מוזר במיקצת?

CRaZySweeT

New member
היא כן!!!

היא החזיקה בקומפליקייטד גיטרה בזמן ה-"לה לה לה לה לה" והתחילה את הבית הראשון איתה! כל הזמן שהיא הייתה על הבמה ההיא בשמש... והאמת נראה לי שזה סתם, אני חושבת שהיא מנגנת בגיטרה בדיוק כמו שאני מנגנת - ואני רק התחלתי. אבל זה לא משנה, כל עוד שהמוזיקה שלה טובה, היא ממשיכה לכתוב שירים ולשיר יפה - אין לי בעיה עם זה

DreamS_HunteR

New member
אם היא מנגנת בגיטרה זה לא אומר

שהיא חייבת לנגן בלחן של המוזיקה שלה. בשביל זה יש לה את הלהקה, היא אחראית על הקולות. אני משער שהיא מנגנת בשביל הכיף שלה, תחביב או משהו, אולי בקליפ של קומפליקטד שהיא עם גיטרה זה בשביל להראות שהיא יודעת לנגן בגיטרה, אבל היא לא חייבת להלחין את המוזיקה שלה על-ידיה, בשביל זה יש את הלהקה שעושה את החלק המוזיקלי. לדעתי.

ברודי

New member
היא לא מנגנת הכול

היא עסוקה בלשיר. אבל היא מנגנת את קומפליקייטד מה שגם היא לא חייבת לנגן את השירים כדי להוכיח שהיא יודעת. היא יודעת קצת בטח, אגב ה"הופעה" ששמת ממש יפה! כל מי שלכלך על זה שהקול שלה לא יפה בהופעות, צריך לתת לו לראות את זה!!! היא משחקת שמה עם הקול שלה שחבל"ז!

SignOfLife

New member
בקליפ זה לא נחשב

זה הכל פליבאק בקליפים ככה שזה סתם כזה אני רוצה לראות אותה בהופעה מנגנת בגיטרה! טוב אבל זה לא כל כך משנה, כל עוד היא כותבת את השירים שלה אז זה בסדר. (וגם הגיטריסט צריך עבודה...) בכל מקרה, אני חושבת שהקול האמיתי שלה (בלי כל האפקטים מסביב) הרבה יותר יפה! והנה קישורית לאתר ששם אפשר לשמוע 36 דקות מהופעה שלה have fun!

למעלה