avlare ladino

sukusuku

New member
avlare ladino

esto buchkando una amiga para avlare en ladino si se topa una perssona vo tener muncho plaser de conversar con eya

רותי ב.

New member
אב'לאר לאדינו,

פרימרו דה טודו, ב'ידי קה טומאטס פארטה אל אינקונטרו קון מחרוזת פנינים, טאדרס דה אב'לאר סולו אין לה לינגואה לאדינו. אגורה, אז אמפסיז'ו דה אניו מואב'ו, אה לאס אוניברסידאטס אי אוטרוס לוגארס. דה ב'ס אין קואנטו אסקריב'ימוס אקי פור קורסוס, אקטיב'ידאדס, אי אנקונטרוס אל סוג'טו דל לאדינו, אן דיפ'רנטס לוגארס. פור אנקונטרו דל פ'ורו, פתוחים לכל הצעה, ובלבד שתהיה היענות.

SAMI RUSSO

New member
שונא כושים ../images/Emo46.gif

ילד כושי אחד שיחק בחצר עם גיר, ותוך כדי המשחק הוא שם לב שהידיים שלו נצבעו בלבן. "ווואווווו", התפלא הילד, ומרוב התלהבות התחיל לצבוע את עצמו בלבן עד אובדן חושים. לאחר שנהייה לבן מכף רגל ועד ראש הוא פנה לכיוון הביתה כדי להראות למשפחתו את הפלא. הוא הלך למוסך של אבא ואמר לו, "אבא תראה, אני לבן !" "לא עכשיו", אמר לו האב, "יש לי דברים לעשות." קצת עצוב, פנה הילד לעבר המטבח כדי להראות את הפלא לאמא שלו. "אמא תראי", הוא אמר, "אני לבן!" "אל תבלבל לי בשכל עכשיו", אמרה לו אמו, "אני עסוקה, לך לאחיך." שוב פעם הוא עזב את המקום עצוב ופנה לעבר החדר של אחיו שהיה שם עם החברה שלו. "אחי תראה", אמר הילד, "אני לבן!" "עזוב אותי עכשיו, אתה לא רואה שאתה מפריע לי במשהו", אמר לו אחיו בכעס. הילד הכושי היה ממש, ממש עצוב ומעוצבן. הוא יצא בכעס החוצה, טרק את הדלת בשיא הכוח ואמר לעצמו, "רק עשר דקות אני לבן וכבר אני שונא כושים..."

למעלה