AVIV GEFFEN בפרוג ארכיבס

pinnacle

New member
הידעת ש...

שני האלבומים של COMUS יצאו במארז אחד בתוספת קטעי בונוס, כמו למשל: גרסת מקסי סינגל ל"דיאנה". לא תרכוש אותו

B a z a

New member
זה מה שיש לי

אבל זה לא שווה, האלבום השני וקטעי הבונוס לא שווים כלום. הייתי צריך לקנות רק את "First utterance", עם התמונה המצוינת על העטיפה.

RamiSun

New member
Song to Comus

תגיד, האלבומים עברו רימסטר? הוא שזה רק איסוף של כל עבודות הלהקה?

האלבומים עברו רימסטר אלא ש

הוא לא כזה משמעותי.ראשית,האלבום השני הוא לא ממש אלבום טוב שבגללו צריך לרכוש את הגירסה הזאת ( אלא אם אין לך את הגירסה הראשונה ),שנית אם יש לך את האלבום כבר אתה לא צריך את המארז הזה,אין הבדלים כאלו בשמיעה שמצריכים את שידרוגו של הדיסק למי שיש אותו.

FunkyMonk

New member
חחחחחח

אני אוהב את אביב, ואני אפילו שומע עכשיו שיר שלו בדיוק. אבל פרוג? רק בגלל בלאקפילד - שזה לא פרוג בכלל? רק בגלל הקרבה לווילסון? אוי נו באמת, תעשו לי טובה.

odrule

New member
כחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חייבת חייבת להודות שקרעת אותי מצחוק!!!!!!!וממתי אביב גפן זה פרוג?!התחרפנת סופית?! אביב זה לא פרוג ולא קשור לפרוג בכלל...

T slam

New member
הסיבה היחידה שזה מופיע שם

נושאת בשם סטיבן ווילסון. שעד כמה שהוא מחפש להיות אפל ופסיכדלי באופנים מוזרים, לא הייתי אומר על המוזיקה שלו שהיא יותר מדי פרוג. לא ההלחנה, ממש לא המילים, וההפקה.... גם לא ממש. ולמרות כל זאת, האלבום של בלאקפילד הוא דווקא די נחמד. אני אוהב עיבודים מחודשים לשירים, כשעושים את זה בסגנון הזה.

ODMS

New member
אהה

אביב גפן ופרוג לא הולכים יחד גמלא בלאקפילד כמה נחמדים שהם יכולים להיות.

למעלה