AVID RACK ועוד שאלות

khammel

New member
AVID RACK ועוד שאלות

1. יש למישהו כאן ניסיון (אמיתי, לא מצפייה ביוטיוב) עם Avid Eleven Rack ויכול לספר עליו קצת? איך הוא ביחס לג'י פורס, נניח.
2. מכירים את ה-brightness /פעמוניות יתר שיש למיתרים חדשים? יש דרך מהירה להיפטר מזה?
3. מישהו קנה פעם מ-dv247 בלונדון?

Wonderboy Blues

New member
תשובה

הי,

יש לי תשובה לשאלתך השלישית.
קניתי לפני כשנתיים מגבר של לייני מ- DV247 ואין לי מילים לתאר את השירות המקצועי שלהם. הם פשוט יודעים מה שהם עושים. לא זוכר איזה סניף של החברה זה היה, אני חושב שלונדון.

ממליץ עליהם בחום.

khammel

New member
שלחתי להם מייל אתמול אבל עוד לא ענו לי

pril

New member
אם לקנות מחו"ל, אפשר גם Thomann

3 שנים אחריות, ולפי מה שהבנתי מהם, טיפול טוב גם במשלוח לארץ אם יש בעיות כשהמוצר מגיע, או אולי גם בכל החודש הראשון.

ה-11R, כולל משלוח ומע"מ, יוצא זול בשליש מחלילית.

khammel

New member
שכחת מיסים, לא?

השאלה המתבקשת היא האם בתומאן יוצא יותר זול מאשר באנגליה. פעם אחרונה שבדקתי - לא ממש.

pril

New member
חשבתי שמס קניה יש רק על מגברים?

בקשר למחיר, הם די מתואמים באירופה. ב-Thomann נראה לי שהמשלוח לארץ היה קצת יותר זול, אחריות טובה יותר (לא יודע איך הם בפועל), ואוטומטית הם מורידים את המע"מ מהצד שלהם (אולי גם ב-DV?). מה שכן צריך לבדוק זה אם כלול אצל שניהם ה-Expansion Pack. בארה"ב נראה שזה כבר כלול ברוב המקרים, אבל אין התייחסות לזה ב-Thomann או DV247.

דרך אגב, ראיתי תלונות של אנשים על ProTools שמשמשת לכל מיני פונקציות נלוות כגון עריכת patches דרך המחשב ועוד. לא יודע עד כמה זה משמעותי, אבל אם את מתכננת לקנות אולי כדאי לבדוק את הנושא.

khammel

New member
אתה חושב שזה תומך בלינוקס?

פרוטולס לא הכי רלבנטי לי כרגע. לכן גם חבילת ההרחבה פחות קריטית. אפילו את האבנטייד שלי עוד לא עדכנתי פעם אחת.

מס קנייה יש על הרבה מאד מוצרים, בעיקר בתחום האלקטרוניקה אבל לא רק. כמעט בכל תחום שבו רוצים להגן על הייצור בארץ או להקטין את היבוא, מוטל מכס.

בכל מקרה, חזרו אלי מ-DV247. עושה רושם של חברה רצינית עם אנשי שירות אדיבים (וחוש הומור בריטי
), מה שאומר שאחתת רגלי לחור שבו חנות הדגל נמצאת ונראה מה יש שם. וכן, אפשר לקבל החזר מס דרכם.

יאללה, לונדון! RS דאבל-נק!

pril

New member
לא חושב שזה יפעל על Wine :(

ההרחבה מוסיפה מגברים, אפקטים, וכו'. ובלי תוכנה נראה לי שאפילו אי אפשר לגבות presets, בין השאר.

pril

New member
עוד משהו...

המכשיר לא מגיע עם foot controller.

בקשר למיתרים, לא יודע. ללכלך אותם הרבה בזמן ההתקנה? :) או אולי להשתמש בסוגים עמומים יותר כגון halfwound, flatwound, pure nickel.

למעלה