Avid או Premier

abaroz

New member
Avid או Premier

שלום לכולם אני רוצה לערוך במחשב PC שלי בבית אבל מתלבט איזו תוכנה עדיפה. אני יודע שבעיקרון AVID יותר טובה השאלה היא אם קל יותר לעבוד איתה גם על PC? אם תוכלו גם לכתוב לי מה בדיוק אני צריך מבחינת קרטיסי קול, FIREWIRE וכו' לכל אחד מהם תודה

the M

New member
לגבי התכנות

גם פרימייר על כל גרסאותיה וגם אויד אקספרס די.וי מותאמות לעבוד על PC כך שמהבחינה הזו זה ממש לא משנה. השאלה היא קודם כל מה המטרה? אם ברצונך לעסוק בתחום בצורה חובבנית, כלומר לערוך סרטים להנאתך האישית אז הייתי אומר שכל אחת מהן תענה לצרכיך. אם ברצונך להכנס לשוק המקצועי אז הייתי ממליץ ללכת על אויד שהיא יותר מסובכת לכאורה אבל תתן לך נקודת פתיחה טובה יותר מפרימייר מאחר והיא הרבה יותר בשימוש בשוק.

abaroz

New member
משהו חובני

תודה על האינפורמציה אני רוצה להתחיל בתור משהו חובני איזה דברים אני צריך לקנות כדי שאוכל להשתמש בתוכנה בית בעיקרון למדתי על אויד אבל אני מכיר את התוכנה עצמה ולא כ יודע מה צריך כדי שהיא תעבוד בית

the M

New member
בעקרון

אתה לא צריך שום דבר מיוחד פרט לכרטיס מסך שתומך בוידאו. אני מדגיש בעקרון משום שיש לאויד דרישות ספציפיות לגבי חומרה אבל אני לא בקיא בהם. מעבר לזה, תמיד אפשר להשקיע בכרטיס עריכה עם יציאת וידאו או יציאה מפוצלת (שתי מסכים), כרטיס סאונד טוב, כרטיס FIREWIRE וכו'. כמו הכל בחיים, בסוף הכל שאלה של כסף...

למעלה