AVI359 שלום !!!

rozgil

New member
AVI359 שלום !!!

מזמן לא דיברנו (באינטרנט) מקווה ששלומך טוב !!! האם תוכל להביא לי את התקנה שבא כתוב ש : הבראה (בית מלון ) לאחר יותר מ-שבועים וחצי של אישפוז בבית חולים פסיכאטרי......-מגיעה לי 7 ימי הבראה (+ מלווה) ולא 5 ימי הבראה כפי שטוען הרופא במשרד הביטחון בו אני מטופל (וזאת בגלל הקיצוצים).........וזאת כדאי שאני יראה את זה לרופא (בנתניה) של משרד הביטחון. תודה מראש על תשובתך שיהיה לך בוקר/לילה טוב גילי-חדרה

rozgil

New member
תודה ענת אבל אני צריך מאבי 359:

את האישור שלו על 7 ימים + מלווה !!! ואת מספר התקנה במשרד הביטחון (כדאי שאני יראה לרופא את התקנה ל-7 ימים -ולא 5 ימים כפי שאומר הרופא)

AVI359

New member
גילי ידידי

גילי שלום רב חוזר 1435 ....הבראה רפואית לאחר טיפול פסיכיאטרי עד שבוע לכל שנה. עם תרצה לקבל את החוזר בפקס שלח לי את מספר הפקס אליו לשלוח. בברכה אבי

עָנת

New member
אבי../images/Emo24.gif תוכל לשלוח אלי החוזר

בפקס לבית
שולחת לך במסר מס' פקס.

rozgil

New member
אבי : שלח בבקשה לפקס שמספרו :

04-6335129 (אני מקווה שאני לא טועה במספר) אנא ציין שזה עבור גילי או גיל רוזנפלד תודה מראש גילי-חדרה

rozgil

New member
תיקון מספר הפקס :

מספר הפקס הנכון הוא : 04-6221067 אנא ציין שזה עבור גיל רוזנפלד שוב תודה

rozgil

New member
אבי אשמח אם תישלח לי את הפקס היום :

עד השעה 20:00 אני ממש צריך אותו מה שיותר מהר הודא לך מאוד !!! והדגש הוא : לפי איזה חוק מגיעה לי 7 ימי הבראה + מלווה לאחר אישפוז פסיכאטרי של יותר משבועיים .....ולא 5 ימים כפי שטוען הרופא !!! תודה גילי-חדרה

AVI359

New member
גילי ידידי

גילי שלום רב איני נמצא כבר במשרד על כן נבקש מענת לפרסם את החוזר......בבקשה........ בברכה אבי

rozgil

New member
אבי בכול מקרה אשמח אם תישלח אלי -

לפקס שצינתי ביום ראשון או בתחילת שבוע הבא.......כיוון שזה מאוד חשוב לי ...... ושוב תודה גילי-חדרה

shanis

New member
נדמה לי שהמילה "עד" מופיעה בחוזר

לא יודע לגבי הבראה לאחר אשפוז בבית חולים פסיכיאטרי אבל בחוזר של הבראה לאחר ניתוח מצוין "עד 7 ימים" , כשההחלטה לגבי מספר ימי ההבראה היא בפועל לשיקול דעתו של הרופא.

rozgil

New member
אני סומך על AVI359

שבעבר הביא לי את "לשון החוק"......-והרופא שרצה לתת לי 5 ימים נתן לי לבסוף 7 ימים+מלווה

rozgil

New member
ענת שלחתי לך (לפני מספר שעות) מסר

אישי....... גילי-חדרה

עָנת

New member
הי לכם../images/Emo24.gif

ממש בזה הרגע נכנסתי לבית,אחרי יום עמוס וגדוש. אבי
הפקס הגיע בשלום
. יותר מאוחר,אני מבטיחה לנסות להעלות אותו לפורום(אם לא אצליח,פשוט אצטט החוזר.)

למעלה