avi2dvd

קנגרi

New member
avi2dvd

היי..שוב אני עם שאלה בנושא ההמרות. מנסה כבר 3 פעמים לעשות המרה לסרט מסויים , ו 3 פעמים יוצא לי אותו דבר. בתיקית VIDEOֹTS אין כלום, וקובץ ISO הוא פצפון. התצלום שאני מצרפת מכיל את הקבצים היחידים שנוצרו. כאילו שהתוכנה לא סיימה את הפעולה. בסוף כל המרה בדקתי והיא אמרה שהפעולה הומרה בהצלחה. מה אני עושה לא נכון? יכול להיות שאולי הסרט לא תקין?

Reborn1

New member
בוקר טוב

משום מה הבעיה מאוד נפוצה אצל מספר אנשים אני לא יודע בוודאות מהי הבעיה כי לא נתקלתי בה אף פעם אבל אנסה לייעץ 1 נראה לי שהבעיה באודיו, ז"א סוג האודיו לא נתמח ע"י התוכנה לשם כך צריך לדעת מהם מאפייני האודיו ? הורידי את תוכנת avi codec והעלי תמונה עם המאפיינים של הסרט 2 כיצד מופיעים השמות של הסרט והכתוביות לדוגמה C:\\MOVIE FOLDER\MOVIE.AVI C:\\ MOVIE FOLDER\ MOVIE.SRT נסי לציין איך נראה הנתיב של התיקיה שלך האם היא מכילה שמות בעברית בשם הסרט או בתיקיה , האם ישנם סימנים לא תקניים בשם הסרט? שינוי שם הסרט והכתוביות הם חיוניים הימנעות מתווים לא תקניים לדוגמת %^&*)/\ בתוך שם הסרט או בכתוביות או בשם התיקייה , יצירת תיקיה בראש המחיצה בעלת שם תקני היא חיונית אני מאמין שאחרי שנבין את 2 השאלות ששאלתי תקבלי תשובה ופתרון טוב לשאלתך יום טוב נ.ב אל תצייני את שם הסרט המלא כי הדבר אסור עפ"י חוקי הפורום את יכולה למסור לי במסר אישי , בתמונה של avi codec הסתירי את השם של הסרט
כמו בתמונה שאני מציין

קנגרi

New member
או קי..אז ככה

מצ"ב התמונה שהעלתי. שיניתי בהתחלת ההמרה את שם הסרט למילה אחת. באנגלית. בלי שום סימנים כדי למנוע את התופעה מראש. מכיון שלא ראיתי שמצויין שם הסרט( לפחות כולו.. ) לא מחקתי כלום. אשלח לך במסר את שמו. מקוה שעכשיו יותר ברור...

Reborn1

New member
ישששש פתרון ../images/Emo13.gif

האודיו בסרט איננו סטנדרטי , יש להמיר את האודיו לפורמט תיקני שתוכנת avi2dvd תדע לעבוד איתו הפעולה יחסית פשוטה ואורכת בין 5- 10 דקות תחילה כנסי לתיקה בתוכניות של avi2dvd בנתיב C:\Program Files\Avi2Dvd\Programs\VirtualDubMod\VirtualDubMod.exe הפעילי את תוכנת virtual dub לחצי על open movie כעת גשי אל התפריט העליון stream - stream list כעת חלון חדש יופיע קליק ימני על source input avi שמופיע באפור לאחר מכן תראי full processing לחצי עליו כעת שוב קליק ימני וכעת compression לחצי כעת רק ok בלי שינוי כעת לחצי conversion בחרי במאפיינים הבאים 16 ביט 44100 קילוהרץ streo high quality לחצי לאישור ולאחר מכן בחלון הראשי שוב אישור כעת צריך לשמור את הסרט עם האודיו התקין לפני השמירה לחצי על video ושם לבחור את direct stream copy כעת לשמירה בתפריט file save as לצין שם קצר לוודא שאכן בתחתית מופיע direct stram copy כעת את הסרט החדש תעלי עם avi2dvd והכל יסתדר זה לא מסובך כמו שזה נראה
בהצלחה

קנגרi

New member
הוא טוען שחסר לי קודק מסויים

Microsoft Audio Codec מאיפה מורידים אותו?

Reborn1

New member
כן שכחתי מתנצל ...

מכאן לאחר ההתקנה יתאפשר לך להוריד ולהתקין את divx audio http://www.xvidmovies.com/faq/#4.4

קנגרi

New member
תגיד.. זה הגיוני שעקב המרת האודיו

הקובץ הכפיל את משקלו? הוא עכשיו מגה וחצי לפני ההעברה ל DVD. אני מקוה שהוא לא יעבור את ה 4.7 ג'יגה כדי שאוכל להעבירו לדיסק DVD

Reborn1

New member
כן זה בסדר

ולא ישנה את גודל ההמרה הסופי עדין יהיה תקין מתחת ל 4.5 גיגה

קנגרi

New member
lame.exe

מה זה? התוכנה הזו כנראה לא עובדת טוב אצלי. כל פעם שהוא מגיע בהמרה לתוכנה הזו הוא מודיע שקרתה טעות והתוכנה צריכה להיסגר. מה לעשות?

Reborn1

New member
מוזר

איזו גרסה של התוכנה מותקנת לך במחשב במאמר בתחילתו נדרשים להתקין את מקודד mp3 בקישורי הפורום תראי מקודדי mp3 לאודיו תתקיני לפי ההוראות הגרסה האחרונה היא 0.24 והיא יציבה יותר לכן הסירי את הגרסה הקודמת שיש לך והתקיני את זו בכדי להוריד מהקישור לחצי על free לאחר מכן המתיני 30 שניות ולמטה יופיע הקישור להורדה Avi2Dvd_Setup.exe שנינו המרנו את אותו הסרט (כמו שאת יודעת
) לכן הבעיה איכן שהוא קיימת אצלך
מקווה שהבעיה תיפתר אני לא אהיה זמין ביומים הבאים בפורום לכן אני מתנצל ומקווה שתסתדרי

קנגרi

New member
../images/Emo10.gifטוב.. זה לא עבד

בהתחלה זה עבד יופי ב DVD והייתי מאושרת עד הגג( וכך גם בתי) אבל 15 דקות לאחר תחילת הסרט נעלם הקול ולא שב.... . יש איזו תוכנה פשוט שתמיר לי ל VCD וזהו? איך נירו כתוכנת המרה? אני מבואסת..

קנגרi

New member
סבבה.. לפחות זה ממיר עכשיו

עוד כמה שעות לאחר כל ההמרה אכתוב האם זה עזר.. בכל אופן המון תודה!!!

למעלה