avi subtitler

BEN SAFFAR

New member
avi subtitler

מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת ואני רוצה פירוט עליה יותר לעומר שמישהו יסביר לי מה היא עושה תודה

שרונקאם

New member
היא תוכנה שמטמיעה כתוביות לצמיתות

פרטים נוספים עליה תמצא תחת "מאמרים" -> הטמעת כתוביות לצמיתות. שרון.

geva

New member
לא כתוב שם על התוכנה הזו...

אם תוכל להסביר איך משתמשים בה.... אני היה מאושר.... אז בבקשה תסביר לי איך עובדים איתה כי משום מה אני לא מצליח (אחרי שאני עושה הכל ושומר את הקובץ הקובץ שוקל 0kb )

geva

New member
יש לי עוד שאלה...

אם אין לי dvd במחשב... יש אפשרות אחרת לפתוח סרטי dvd במחשב?

tomer888

New member
הפיתרון הכי טוב הוא!

חברה בלי צריבות ובלי כלום כרטיס מסך לחבר לטלויזיה וזהו כי חבל על הזמן עם צריבת סרטים זה המון זמן ולא כדאי ומי שאין לא די וי די ביתי עדיף שיקנה די וי די למחשב ב300 ש"ח וכרטיס קול טוב וכמובן אם יש כרטיס טלויזיה ויחסוך המון כסף

geva

New member
אני צריך שתענו לי על השאלה הראשונה

איך עובדים עם התוכנה הזו (ברח לי השם...)

geva

New member
חברים! עזרה בבקשה!

קודם כל- תודה שנכנסתם! ועכשיחו לבעיתי... הורדתי את אוי-סאבטיטל אבל אני לא מצליח לעבוד איתה... בבקשה תעזרו לי בהסברים...

webmasterN

New member
מה שהתוכנה עושה

בפשטות, בדיוק כמו התוכנה, מדביקה לך את התרגום לסרט, או יותר נכון מייצרת לך את הסרט מחדש עם התרגום ביחד. הבעייה הכי גדולה שלה ואולי היחידה היא: אינה תומכת בקול ! זאת אומרת שאם תנסה לחבר Divx עם קול+כתובית אתה תקבל פי#$^ס. אז אתה צריך להפריד את הקול מה-DIVX ולשמור אותו בצד, לחבר Divx בלי קול ביחד עם הכתובית ובסיום כשיש לך Divx מתורגם אז אתה מכניס את הקול בעזרת ה-Virtual Dub . מסובך ולא מובן נכון? קבל את המדריך שלי, דלג על השלבים האחרונים בהפיכה ל-VCD אם אינך מעוניין בכך.

geva

New member
אני לא ממש הבנתי את מה שכתוב שם

בגלל שהוא מכניס כל מיני תוכנות שאין לי מושג מה הם... ולכן רצית הסבר מפורט על התוכנה הזו...

geva

New member
חוץ-מזה שלא כתוב שם על avi-subtitle

לפחות לא מצאתי את השם הזה שם...

הנה התוכנה:

קובץ מצורף כJPG. שנו את הסיומת לEXE. התוכנה שוקלת מעט מאוד, אבל פועלת טוב מאוד. יש לה בעיות עם חלק מקבצי הAVI.

למעלה