Average Joe 2 Final

Eskorbuto

New member
Average Joe 2 Final../images/Emo58.gif

wtf?! גיל כזה מטומטם! טוב קודם כל מלכתחילה היה ברור שהיא תבחר בגיל..יעני הרי מההתחלה בפרק הראשון איך שהיא השתגעה שהיא ראתה את כל המכוערים האלה וקיללה והכל..וגם כל העונה התמקדו על בריאן אז זה היה ברור שהיא לא תבחר בו יעני..אפילו ניסו להשאיר את זה במתח בסוף..לא עבד להם.. אבל יעני גיל..מה הבעיה שלו..אז מה אם היא הייתה בקשר עם פביו (דוגמן מפורסם שבכלל לא ידעתי מי הוא עד שהסבירו לי..חח) מה הקטע יעני..זה לא צריך לפגוע ביחסים עם מי היא יצאה בעבר או לא.. לא יודעת מה להגיד אבל בתכלס מגיע לה שהוא זרק אותה למרות שגיל סתם דפוק.. אבל אחלה סיום לתוכנית ריאליטי..הכי טוב עד עכשיו יעני מישהי באה לתוכנית לחפש פרטנר מוצאת מישהו שמאוהב בה והיא זורקת אותו בוחרת במישהו על בסיס שטחי והוא זורק אותה נחמד אחלה עונה מחכה לראות מה יהיה עם אדם עוד שבועיים

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif ג'ו הממוצע 2 - הסיום

שימותו פעמיים רצוף הם משלים אותנו. הפעם יותר מפעם שעברה. במיוחד לאור התשובה של גיל בפגישה האחרונה שהוא רוצה להיות שחקן. בריאן היה תותח. ללא ספק. והוא לא כזה מכוער או פריק. בחור ממוצע. לא אהבתי את הסיום. ניסו להציג את זה כאילו לאריסה בחרה בגיל ופגעה בבריאן, ובסוף נפגעה בעצמה. שתחנק הלאריסה הזו. גיל הזה מפגר עם קבלות. איזו הגזמה בתגובה. אולי אנחנו לא כל כך מבינים את פשר המשמעות של העובדה שהיא יצאה עם פאביו. לי זה נראה גובל בפיגור שכלי. עוד שבועיים אדם חוזר, נראה אילו טוויסטים ייזרקו עליו הפעם.

asd32

New member
באמת צולע ../images/Emo58.gif

הסדרה הזאת רק הידרדרה וכבר נמאס מלריסה כל הפרקים האחרונים היו פשוט על הפנים ואפשר לחשוב שזה שהיא יצאה עם פביו זה חשוב או שזה כשזה סוד פשוט פרק מטומטם

Eskorbuto

New member
כן, וחוצמזה ../images/Emo58.gif

ראיתי את התוכנית בג'יי לנו ששודרה ב27 לפברואר (לפני ששודר פרק הגמר) ובו התארחו לריסה גיל ובריאן..וג'יי לנו אמרה שהיא יצאה עם פביו..יעני אז זה לא היה כזה ביג דיל וראו את גיל צוחק מזה יעני לא משהו מיוחד אז זה לא סוד כזה גדול יעני אבל קראתי באיזהשהו אתר שלריסה וגיל עדיין ביחד אני לא יודעת אם זה נכון

למעלה