Average is the New Exceptional

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

סלסרו

New member
אני לא בטוח שעזיבתו היא סיבה למסיבה

יתכן שכן, יתכן שלא, העתיד גדול. מסכים עם ההערכה של וואקינג, אבל זה הכל ניחוש. אגב, אתה עדיין מבקר את אובמה? ולא עניתי לי מה היית רוצה שיעשה ולמה אתה חושב שזה עדיף על מה שהוא עשה? לדעתי, all things considered, הוא התנהל בחכמה ואמר את מה שראוי לומר, לא יותר מדי ולא פחות מדי.

billc

New member
תראה, הוא דינמי ועושה התאמות וזה טוב

אני הייתי נגד דבר אחד שהוא עשה, שהוא דרש באופן פומבי שמובארק יעזוב אבל המדיניות האמרקאית מאז עשתה שינוי ונהיתה פחות אגרסיבית בנושא מה שכן, הוא עדיין יותר מידי אגרסיבי והוא צריך להוריד הילוך לדעתי האישית האמרקאים צריכים לדחוף לתהליך מסודר של העברת השילטון ולא לנסות להרוויח את דעת הקהל במצרים הקהל במצרים רוצים שמובארכ יעזוב עכשיו ולא חושבים על מה שיהיה אחרי זה, וצריך לנסות לשכנע אותם שתהליך מסודר יהיה לטובתם,

סלסרו

New member
גם הוא דוחף לתהליך מסודר. הוא לא דרש

שמובראק יעזוב היום, אלא שהיום צריך שיתחיל תהליך אמיתי ולא מעושה של העברת השלטון. הבעיה שלי עם מבקרי אובמה היא שכל מה שהוא יעשה, תמיד יהיה ניתן לבקר אותו. אם הוא יתמוך בקהל, הוא יספוג ביקורת על כך שהוא זורק ידיד של ארה"ב ולא דוחף לשינוי איטי. אם הוא יתמוך במובארק, הוא יספוג ביקורת על כך שהוא לא תומך בדמוקרטיה. אם הוא יתמוך בשניהם וינסה ללכת בין הטיפות, הוא יספוג ביקורת על כך שהוא יותר מדי רכרוכי ומבולבל. אם הוא ידחוף לשינוי מהיר, הוא יספוג ביקורת על כך שהציבור עדיין לא מוכן וזה יכול לגרום לכאוס. אם הוא ידחוף לשינוי איטי, הוא יספוג ביקורת על כך שהוא מצדד עם השלטון ויפסיד את הקול המצרי ובכך ידרדר את יחסי המדינות. אם הוא יתמוך בהכללת האחים המוסלמים בהליך הדמוקרטי, הוא יספוג ביקורת על כך שהוא מצדד עם מוסלמים ויכול לדרדר את מצרים לאיראן II. אם הוא יתנגד להכללת האחים המוסלמים הוא יספוג ביקורת על כך שהוא מתערב בדמוקרטיה המצרית ובכך יכול to alienate את הציבור המצרי. אם הוא לא יאמר מילה על האחים המוסלמים הוא יספוג ביקורת על כך שהוא שקט מדי ונתפס כמנהיג חלש. וכן הלאה. אין משהו שהוא יכול לעשות שלא יהיה מישהו שיראה זאת בעין רעה.

billc

New member
הוא שינה את הטון, הוא ניסה לגרום לו לפרוש

הוא אמר שבוע שעבר שהוא צריך לשמוע להמון...וההמון דרש ממנו להתפטר אבל מאז האמרה הזאת הוא מיתן את זה

למעלה