Ave Imperator, morituri te salutant

purehoney

New member
וואי זה אתה מהאח הגדול

הידיים מזיעות לי מרוב התרגשות..טוב יש לי רק משהו אחד להגיד ואני לא אצטט אותך אבל משהו ממה שכתבת כל כך נכון ואני רואה את זה אצלי בכלל בכל התקופה בחודשים האחרונים במיוחד
והברכה הזאת..הלוואי באמת לכל מי שרוצה ומי שצריך

Doctor Goblin

New member
תודה רבה

סקרנת אותי לגבי מה שנכון גם לגבייך

purehoney

New member
המשפט השני שכתבת

רובו לפחות...אבל בקיצור אתה ממליץ על להירשם לאודישנים של העונה הבאה?

אתי 104

New member
בוקר טוב יניב

הי לא ידעתי שזה אתה פה, אני שמחה מאוד שאתה חלק מאתנו , יש לציין שאתה מאוד ריגשת אותי אישית בזמן שהותך בבית
אין ספק אף אחד לא יכול לשפוט , רק מי שנמצא בתוך הבית מבין את ההתנהלות שם. נכון הפעם הייתה אחת העונות עם המריבות
המכוערות כשדברו בצורה גזענית וזה ממש נמוך. אני מקווה שהבית עשה לך רק טוב, ומשם תתפתח כמה שיותר. אתה בחור חכם
נחמד ומנומס, בטוח תמצא לך את בת הזוג שתתאים לך ותבנה לך משפחה.

עוד נשמע עליך רבות ולחיוב בלבד.

שנה טובה ומתוקה

מוקה22

New member
בוקר אור לכוללם וגם ליניב

יניב, שמחה בשבילך שהגשמת את רצונך להשתתף בעונה 5 של האח הגדול, ועוד יותר שמחה שנהנת שם ועשית שינויים רבים עם עצמך, ועדיין עושה
אני בכל אופן נהנתי לצפות בך, ולראות את ההתנהלות שלך שם, ממש הפתעת לוטובה, ועדיין נראה לי שאתה יציב ובטוח בעצמך,
מאחלת לך המשך הצלחה במישור האישי והכלכלי, ושתמשיך להיות איתנו גם כאן

הבוקר תוך כדי נסיעה באוטובוס, בהגיענו לרחוב עליה, אני קולטת שלט גדול (ע"י החנות של לבנה)

ניצלתי את הרמזור האדום, והספקתי לצלם

ברור לכם שאני בעד לבנה

והלואי שהיא תזכה

אני לא מכירה אותך וגם לא עוקבת יותר מדי

אחרי האח הגדול.
אני כן רוצה להגיד לך- בחיים שלך אל תשפיל את עצמך כמו שעשית בתוכנית. כשאתה קורא לעצמך יצור ביבים אתה למעשה מזלזל בעצמך ומשדר החוצה שזה מה שאתה.
ממש עיצבן אותי לשמוע אותך מדבר ככה. אם לא הייתה לי טלויזיה חתיכה אז גם הייתי שוברת אותה. אין ספק שבאותו רגע הגיע לך מחבת לראש.
תבנה לעצמך את הביטחון מתוך עצמך, הערכה של מה שיש לך להציע וכמה יש לך להציע, משם אתה תופתע לגלות כמה תצמח ותגדל.
שום בן אדם לא צריך לדבר ככה על עצמו, לא משנה מה מעמדו לא משנה באיזה תחום.

למעלה