avantGO

haimca

New member
avantGO

שלום, הורדתי את התוכנה מתוך הבנה תמימה שאוכל להוריד את ה-FAVORITES מה-EXPLORER שלי,ולעבוד על האתרים ב-OFFLINE. האם טעיתי? אם לא,אז איך עושים את זה? בתודה חיימון

avivgr

New member
היי חיים,

ברוך הבא לפורום שלנו.
את הFAVORITES לא בדיוק תוכל להעביר ולגלוש אופליין. תוכל להגדיר דרך האתר של התוכנה אתרים/עמודים שאותם אתה תוריד לגלישה באופליין. אתה יכול להגדיר את הגודל המקסימלי שיתפסו העמודים על זיכרון הפאלם שלך, את העומק של האתר אותו אתה רוצה להוריד וכו´. חוץ מזה אתה תמיד יכול לגלוש אונליין בעזרת יציאת האינפרא של הנוקיה שלך ושל הפאלם. אביב גראפי נ.ב. אם יש לך עוד שאלות...אתה תמיד יכול לשאול (או להתקשר
)...

ממליץ לכבודו...

להוריד גם את אפליקציית Euodora ואז תוכל לראות אתרים בייחוד אלה המכילים טקסט. הרבה בריאות, אמנון מרגלית, גולש סלולרי במירס

avivgr

New member
אבל

אם אני לא טועה זה לגלישה אונליין, וכבודו ביקש גלישת אופליין. לזכות התוכנה יאמר שהיא מצויינת ועומדת אצלי ליד התוכנה המומלצת ביותר אצלי: בלייזר. אביב

אביב ידידי

הודעה זו הוכנה Off Line ונשלחה כשהיה לי זמן.... הרבה בריאות, אמנון מרגלית, גולש סלולרי במירס

avivgr

New member
שמע גולש....

אתה מתכוון לזה שבסנכרון היא נשלחה? כלומר יודורה תומכת באופליין? אביב

רועי.ג

New member
צר לי אבל חדשות טובות בשבילך אין לי

תוכנת האוונטגו לא מאפשרת שמירת מועדפים אבל מה שאתה יכול לעשות זה לצור ערוצי סינכרון תכנס לאתר של אוונטגו ושם אתה מגדיר ערוצים חדשים כל אתר שאתה רוצה תכניס כערוץ סנכרון ובכל פעם שתבצע סנכרון מול המחשב שמחובר כמובן גם לאינטרנט יתעדכנו האתרים אתה יכול גם לבחור ערוצי סינכרון קיימים כמו CNN או משהו דומה ואז התוכנה מעדכנת גם דפים מקושרים בסוף כל פעולת סנכרון כשתכנס לאוונטגו לדף הבית (דרך הפאלם) יוצגו לך כל הערוצים שסונכרנו

לעומתה ב - Eudora יש..

גם Bookmark וגם גלישה OffLine . אני מוריד תכנים של גלובס, מתנתק ויושב לקרוא. הפטנט : הגדרתי cach של 1000k ... מועדים לשמחה הרבה בריאות אמנון מרגלית

למעלה