AV-Test: תוצאות מאי-יוני, Windows 7

• פותח הנושא Piav
  • פורסם בתאריך

Piav

New member
MSE...

אני זוכר שכל כך חששו בתעשיה מכך שMicrosoft תפתח תוכנת AV ותהפוך את כל היתר ללא רלוונטיות...

הדבר הטוב היחיד שיצא מזה הוא מרכז ניטור הנוזקות שלהם שגדל עם הזמן. אנחנו גם זוכים לראות מדי פעם סטטיסטיקות עם אחיזה לא רעה במציאות

טקסין

New member
אכן מאד קשה לצפות את העתיד

אני זוכר שבמילניום הקודם, עם המצאת הפקסימיליה, התקימה ישיבת דכאון ברשות דואר על כך שנגדע מטה לחמם.ומה היתה התוצאה ? היות והודעות נשלחו מיידית לפקס שהדפיס על נייר תרמי, מיד אח"כ נשלחו חוברות כבדות מודפסות על נייר כרומו משובח, והכנסות הדואר דווקא עלו...

Y. Welis

New member
+ הדואר הציע שרותי פקס משלו. עדיין.

אגב מה שלי לא ברור, זה למה הדואר לא עובר לברקוד במקום כתב יד.

צריך לשים בכל סניף מכונה שתדפיס ברקוד (מכתובת, מיקוד ושם), להדביק אותו וזהו. לא עוד טעויות במיון או צורך לקרוא.

טקסין

New member
כמות הנייר שמבוזבזת בעידן הדיגיטלי פשוט מזעזע

ע"י בנקים, קופות חולים,עיריות, משרדי ממשלה וכו'.חבל שבמקום למסות בכבדות מוצרים חיוניים, לא מיסו את הנייר.

Y. Welis

New member
היה פעם פרוייקט iPost, שכלל כתובת דואר אלקט'

אישית מטעם דואר ישראל, שאליו ניתן לקבל דואר רשמי (חשבונות, הודעות ועוד). החזיק כמה חודשים ונעלם. חבל.

היה צריך לשלב אותו בתוך מערך ה'מימשל הזמין', ולשייך אותו לתעודת הזהות, כך שלכל אזרח תהיה כתובת אלקט'.

Y. Welis

New member
מקאפי מקום 1 ב-usability? נשמע קצת אוקסימורון

יש קצת בעיות עם החלוקה הזו לקטגוריות.
עדיף מבחן ברור יותר - אחוז רוגלות/וירוסים שזוהו; אחוז שנוקו; עומס על המערכת; תיקון נזק נלווה.

Piav

New member
אגב, שימו לב לעוד משהו

ZoneAlarm משתמשת במנוע 7.0 של Kaspersky, תראו את ההבדלים במדד Protection. ממחיש עד כמה משמעות החתימות מתגמדת לנוכח יכולות זיהוי היוריסטיות-התנהגותיות.

Piav

New member
אגב, שאלתי נציג מEmsisoft למה לא השתתפו הפעם

מסתבר שנגמר להם התקציב השיווקי לשנת 2013 והעדיפו להשתתף בAV-Comparatives.

הם הביעו תקווה שהתוצאות כפי שבאות לידי ביטוי בAV-Comparatives תהיינה משכנעות דיין כדי למשוך לקוחות נוספים (ובתקווה שיוכלו להשתתף גם בAV-Test מבחינת תקציבית בשנה הבאה).

מסתבר שכל המעבדות גובות תשלום מסוים וכנראה לא כל כך סמלי (לא היו שמחים לנדב מידע באשר לכך), אבל טוענות שהכל מנותב לביצוע המבחנים ושכמובן, אין כל השפעה על האובייקטיביות.

למעלה