שים לב
נראה לי שזה מה שאתה מחפש: 1. תבחר את הערוץ שאתה רוצה לעשות ל אוטומציה על ה PAN 2. תלחץ על WRITE (אדום) 3. שים PLAY, ותוך ניגון הזז את הפאנר, לא משנה לאן ולא משנה כמה רק תזיז. 4. STOP 5. קליק ימני על הערוצים -> Show all Automations יפתח לפניך כל האוטומציות המופעלות בטראק, בין אם זה על ערוצים בקיובייס או ב VST. גלגל את הפרוייקט למעלה ולמטה עד שתראה את ה WRITE שהדלקת. זהו הערוץ שעליו נכתבה האוטומציה, כבה אותו והדלק את ה READ. 6. בעזרת הסרגל (או העיפרון/קו/פקבולה/גל סינוס לצורך העיניין) צייר את האוטומציה כפי שאתה רוצה אותה. זה הכל... דרך אגב, ההסבר הזה אומנם מפרך, ובטח מיד אחריי יקפצו רבים להגיד שיש דרכים יותר קלות, אבל הדרך הזאת נכונה כדי לכתוב אוטמציה על כל כפתור כמעט בקיובייס, כולל VST, לאלה שלא שפר עליהם מזלם... __________________ רק רציתי להגיד גם, לכל חברי הפורום בעלי הנטייה המתמדת לשפוט ולמתוח ביקורת, אני יודע שאתם יודעים הכי טוב, בגלל זה אתם עסוקים בלהקליט אלבומים ששווים מליונים ולשחרר טראק ללייבלים ידועים פעם בשלושה ימים, וזה מעצבן אותכם לראות חובבנים שלא מבינים כלום בפורום. אותי זה מצחיק, כי גם אחרי כל הנסיון שצברתם עדיין הרוב תקועים בשאלה איך עושים קיק ובייס-ליין. קיבינמאט די עם השחצנות הזאת.