AUTO PANNING

austin power

New member
AUTO PANNING

מישהו יודע איך עושים אוטומיישן לAUTO PANNING לדוגמא גיטרה חשמלית שזזה מצד לצד האם צריך שיהיה מסומן ה READ או הWRITE אנייבל תודה

alt loc

New member
יש אפקטים שנקראים מודוליישין

יש שם מכשיר שנקרא סינפונטיק אני כמעט בטוח אני פשוט לא מול התוכנה מקווה ש זה זה

דרך פשוטה יותר..

בערוץ עצמו יש פלוס קטן בצד ימין לחץ עליו יפתח וליום פתח עוד אחד עד שתגיע לפאנינג

alt loc

New member
הוא מדבר על מידי

ומידי זה לא פאניניג זה פקודות מידי לא תמיד זה מגיב....

HeavenlyB

New member
לא ראיתי איפה הוא מדבר על מידי

חוץ מהדרך של ערוץ האוטומציה, שנותן שליטה מלאה על ה-Panning, אבל לפעמים צורכת זמן לא מועט כדי לכתוב את האוטומציה, יש אפקטים שפשוט מאוד נקראים Auto Panner שכל תפקידם הוא לזוז ימינה ושמאלה לפי מהירות ורוחב שאתה קובע.

austin power

New member
ד"א אני מדבר על ערוץ אודיו

לפי מה שהבנתי עדיין צריך לכתוב את התזוזה של הPANNING וזה במצב של READ , יענו כפתור הR יש גם אפשרות להקליט מצב אוטומיישן (ע"י כפתור W)

HeavenlyB

New member
כן

כשאתה משתמש באוטומציה יש לך אפשרות או לכתוב את האוטומציה בזמן עריכה, או בהקלטת האוטומציה ע"י קונטרולר. האפקט של ה-Auto Pan דורש רק כיוון.

austin power

New member
בערך

כי גם באפקט של AUTO PAN אפשר לכתוב בזמן עריכה שזה מה שעשיתי לפני כמה דקות , בקטע מסויים באיזה ערוץ שינתי שהכלי המוקלט זז מהמרכז לצד ימין OFF RIGHT וחוזר אחרי כמה שניות למרכז

HayimSarfati

New member
שים לב

נראה לי שזה מה שאתה מחפש: 1. תבחר את הערוץ שאתה רוצה לעשות ל אוטומציה על ה PAN 2. תלחץ על WRITE (אדום) 3. שים PLAY, ותוך ניגון הזז את הפאנר, לא משנה לאן ולא משנה כמה רק תזיז. 4. STOP 5. קליק ימני על הערוצים -> Show all Automations יפתח לפניך כל האוטומציות המופעלות בטראק, בין אם זה על ערוצים בקיובייס או ב VST. גלגל את הפרוייקט למעלה ולמטה עד שתראה את ה WRITE שהדלקת. זהו הערוץ שעליו נכתבה האוטומציה, כבה אותו והדלק את ה READ. 6. בעזרת הסרגל (או העיפרון/קו/פקבולה/גל סינוס לצורך העיניין) צייר את האוטומציה כפי שאתה רוצה אותה. זה הכל... דרך אגב, ההסבר הזה אומנם מפרך, ובטח מיד אחריי יקפצו רבים להגיד שיש דרכים יותר קלות, אבל הדרך הזאת נכונה כדי לכתוב אוטמציה על כל כפתור כמעט בקיובייס, כולל VST, לאלה שלא שפר עליהם מזלם... __________________ רק רציתי להגיד גם, לכל חברי הפורום בעלי הנטייה המתמדת לשפוט ולמתוח ביקורת, אני יודע שאתם יודעים הכי טוב, בגלל זה אתם עסוקים בלהקליט אלבומים ששווים מליונים ולשחרר טראק ללייבלים ידועים פעם בשלושה ימים, וזה מעצבן אותכם לראות חובבנים שלא מבינים כלום בפורום. אותי זה מצחיק, כי גם אחרי כל הנסיון שצברתם עדיין הרוב תקועים בשאלה איך עושים קיק ובייס-ליין. קיבינמאט די עם השחצנות הזאת.

HeavenlyB

New member
זה באמת צורה מסבכת

קודם להזיז את ה-PAN סתם ואז למצוא את הערוץ אוטומציה ולצייר את מה שבאמת רוצים? למה לא ישר לכתוב את האוטומציה? 1. לוחצים על סימן הפלוס בערוץ - נפתח ערוץ אוטומציה. 2. בערוץ האוטומיצה בוחרים על איזה פרמטר הוא ישלוט. 3. לוחצים על READ ומתחילים לצייר. ראית? 3 צעדים פחות ממך.

HayimSarfati

New member
צודק!

אבל זה בהנחה שאתה רוצה לעשות אוטומציה על דברים כמו ווליום או PAN, אבל כדי לעשות אוטומציה על כל דבר אחר כמו נובים של VST, יש קושי בלמצוא איפה לצייר את האוטומציה...

FaTRiX

New member
תתפלא, אבל ממש לא

זה מספיק מסודר בכדי למצוא את זה, וזה הרבה יותר עדיף מסתם לשחק עם הנובים ורק אז לערוך אותם.

austin power

New member
דרך אגב

זה הרבה יותר פשוט, כי ככה אפשר לקבוע בידיוק מתי ייקרה כח תזוזה של משהו אפילו שזה קצת כמו עבודת נמלים ולא משנה מה עושים

kundara

New member
שימי לב

האפקט לא צריך אוטומאציה, אם זה auto pan אז זה כמובן אוטומטי! (LFO) יש לך 2 אפשרויות 1- לעשות אוטומאציה עם W R על הפאנינג במיקסר 2- לשים אפקט אוטופאן שפועל על LFO בתדירות מסוימת

למעלה