auto logoff

אריק ח.

New member
auto logoff

צהריים טובים, יש לי מספר מחשבי XP שיוזרים מתחברים אליהם בעזרת remote desktop. הבעיה היא שהיוזרים לא מבצעים logoff בסיום העבודה אלא לוחצים disconnect או על ה - X למעלה וככה ה session נשאר פתוח ויוזרים אחרים לא מצליחים להתחבר. הורדתי resource kit 2003 והתקנתי במחשבים המדוברים את winexit.scr ( שומר מסך שעושה logoff כשהוא מופעל ). סימנתי force logoff, נתתי הרשאות ל everyone ב key הרלוונטי ברג'יסטרי ( עפ"י הוראות מיקרוסופט ). אפילו נתתי הרשאות אדמינסטרטיביות ל domain users על המחשבים הנ"ל. גורנישט ! השומר מסך נכנס לפעולה אבל לא מבצע logoff ( המסך מחשיך אבל לא מתבצע ה logoff ). למישהו יש רעיון איך מבצעים logoff אוטומטי ע"מ שיוזרים אחרים יוכלו לעבוד על המחשבים ? תודה

אריק ח.

New member
לא הבהרתי נכון...

השומר מסך מבצע logoff כאשר היוזר מחובר למחשב לוקאלית ( יושב מול המחשב ) אך כאשר היוזר עובד מרחוק בעזרת remote desktop אני מקבל מסך שחור והמחשב לא מבצע logoff.

אריק ח.

New member
מדובר על Remote desktop לתחנות XP.

תודה, אבל לא מדובר על terminal server אלא על XP שמתחברים עליו בעזרת remote desktop. יש רעיון איך מבצעים זאת ?

antidot

New member
------>

תבדוק אם עובד בXP. לפי התמונה אפשר לראות שהGPO הלוקלי חל התחנה, אבל אין לי כח לבדוק אם באמת זה מעיף מישהו

נאטרוז

New member
אם נתת הרשאות אדמין

על המחשבים הללו, אז משתמש אחר שינסה להתחבר למחשב הנ"ל "יעיף" את המשתמש המחובר.. לא?

אריק ח.

New member
כן, יעיף. רק יש בעיה קטנה...

הוא יכול ל"העיף" גם session פתוח ( שעובדים איתו כרגע ). הפתרון של שומר מסך יעיף רק עם יש idle session ( והסבירות היא שאם אנחנו במצב idle למשך חצי שעה אז היוזר כבר לא עובד )

anony3

New member
כיווונים

קודם כל הפתרון שהוצא יש גם טאב של end disconnected session ככה שאפשר להשתמש בו אני חושב שיש גם דרך הGPO איכשהו, לא זוכר את הKEY הספציפי

למעלה