Auto Gknot - מה פה קורה פה

hilla101

New member
Auto Gknot - מה פה קורה פה

לפי עצתו של VENOM התקנתי את תוכנת ה AUTO GORDIAN KNOT אבל היא לא מטפלת ב AVI. (?) באפשרות להעלאת קובץ היא נותנת אפשרות לפתוח רק קובצי NPEG 2 ואני הבנתי שהיא יכולה לקודד מחדש גם AVI. אז מה עשינו? התקנתי גם את ה GORDIAN KNOT והיא נראית לי במבט ראשון כמו לוח שעונים של חללית. צריך להשקיע פה לימוד מראש, ואני, מאז שזרקו אותי מכתה ג' לא כל כך בא לי ללמוד. וברצינות , מישהו יודע האם ל AUTO-G-KNOT יש עדכון או הגדרה שתביא את התוכנה ליכולת לעבוד עם קובץ AVI קיים??? תודה מראש למתנדב.

hilla101

New member
כן קלידוסקופיה , מסכימה בקשר ל..

DR.DIVX. אגב, עכשו למדתי שאת את ולא אתה,יופי, מרענן... אמנם ה DR. עשה עבודה טובה אחרי שנתתי לו 900 מגה. כי כמו שכתבתי קודם, לאחר הקובץ הענק, נתתי לו אופציה של 700 מגה והוא יצר קובץ שנתקע בפיוניר. ואז נתתי לו 900 מגה והכל בסדר. אבל ה GORDIAN KNOT נראה משהו שאם לומדים אותו הוא עושה דברים גדולים. אני מתכוונת לעבוד על ללמוד אותו. ומ VENOM (או ממישהו אחר שהרוס על התוכנה הזו כמו VENOM) אני מבקשת לשאול, אם תוכלו, האם ה AUTO G-KNOT מקבלת לעיבוד רק קובצי MPEG ? או שאני צריכה הגדרה או תוספת מסויימת כדי לפתוח לו יותר אפשרויות?

hilla101

New member
תיקנתי עוד סרט עם ה DR. DIVX- מושלם

סופית אני מאמצת את ה DR. DVIX היה לי סרטון של כשעה (AVI) עם בעיה חמורה ביותר של סינכ' קול תמונה שהלכה והחמירה עם הזמן (לאחר צריבה כ AVI , במחשב הכל הכל היה בסדר) . העברתי אותו ב DR. והכל סודר לחלוטין. יופי.

למעלה