authentication

authentication

אני כותבת ב-asp.net אתר, כאשר הדף הראשון (default.aspx) הוא דף login. הכניסה היא באמצעות שם משתמש וסיסמא הרשומים בבסיס נתונים. אני רוצה שכניסה לא מורשית דרך כל דף אחר באתר תופנה לדף זה. אני משתמשת בדף web.config
<authentication mode="Forms"> <forms name="Auth" loginUrl="Default.aspx" protection="All" path="/" /> </authentication>​
ובקוד:
FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(customerId, false);​
אולם זה לא עובד מה לא עשיתי טוב? תודה

Zeliran

New member
את צריכה גם..

קודם לגבי השם של העוגייה, אני לא בטוח אבל ייתכן וצריך נקודה לפני זה בכל אופן.. את צריכה גם לדחות את הגישה לכל העמודים למשתמשים אנונימים על ידי השימוש ב:
<authorization> <deny users="?" /> </authorization>​
ודרך אגב, שמתי לב שלא רשמת את המאפיין של timeout ובכלל.. למה לא שוקולד לבן??

בעיה נוספת

קודם כל תודה. השתמשתי ב-
<location path="Checkout.aspx"> <system.web> <authorization> <deny users="?" /> </authorization> </system.web> </location>​
וכפי שיעצת הורדתי את תגיות location וזה עזר. כעת יש לי בעיה אחרת שנובעת מכך שדף ה-login הוא הדף הראשון default. ניסיתי לפתור בדרך הבאה אך לא מתבצע מעבר לדף הבא (SearchProduct.aspx)
string returnUrl = Request.QueryString["ReturnUrl"]; if (returnUrl != null) FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(customerId, false); else returnUrl="SearchProduct.aspx"; FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(customerId, false);​
אשמח לעזרה. בקשר ל-timeout - האם זה הכרחי? עדין לא יצא לי להשתמש בכך. ובקשר לשוקולד, פשוט החיים מאוד מרירים כרגע.

Zeliran

New member
...

לאחר שאת מבצעת את ה redirect from loging page את עדיין צריכה להפנות את המשתמש ע"י Response.Redirect ובכל אופן אני לא רואה ממש את הצורך ב Loacation שעשית לעמוד checkout כי בכל אופן כבר הגדרת שאת לא מאפשרת כניסה לכל העמודים למשתמשים אנונימים ו timeout? לא בטוח, לא יצא לבדוק, וגם ככה לא יצא לי להתנסות יותר מדיי עם האבטחה ב web.config אבל עדיין לא ענית לי על שאלתי! למה לא שוקולד לבן?? כולם יודעים שהוא הרבה יותר שווה!

תגובה של עייפים../images/Emo29.gif

שוקולד לבן יותר שווה ממריר, לפי דעתי, ומומחי השוקולד יחלקו עלי. הם לא קוראים לו שוקולד בגלל שאין בו קקאו. בכל אופן, אכלתי השבוע שוקולד לבן בטעם לימון ממש נחמד. ב- location משתמשים כאשר רוצים להגביל עמודים מסוימים, וזה לא המקרה פה. אנסה שוב להשתמש ב- Response.Redirect וזה כנראה יהיה מחר, התאים האפורים כבר הלכו לישון. לילה טוב

למעלה