authentication + ReturnUrl

Just ice

New member
authentication + ReturnUrl

כאשר משתמשים ב authentication mode="Forms" ומנווטים ל Web Form הדורש הזדהות (Login), הכל עובד טוב ויפה, וב URL של הדפדפן רואים את שם שם הלוגין, אבל עם פרמטרים המציינים את שם האפליקציה ושם העמוד הדרוש, למשל :
http://localhost/MyAPP/MakeLogin.aspx?ReturnUrl=%2fMyAPP%2fDisplayDetails.aspx​
כיצד מנטרלים את התוספות הללו ? (שאחרי סימן השאלה)

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

לא כל כך הבנתי מה שאמרת, אבל מה שקורה זה שכאשר את מנסה להגיע לעמוד שדורש זיהוי, אתה מועבר לעמוד ההזדהות בתוספת העמוד שבו ניסת לבקר מקודם כך שברגע שתזדהה בעמוד ההזדהות, המשתמש יועבר אוטומטית לעמוד שהוא ניסה להגיע אליו מקודם אבל אם אתה מנווט ישירות לעמוד ההזדהות, אין סיבה שהתוספת הזאת תופיע

Just ice

New member
אני מדבר על התוספת

הכתובה ב URL. המנגנון עובד מצויין, השאלה היא האם אפשר למנוע את התוספת של שם העמוד ב queryString ב URL

סומבודי

New member
מזתומרת למנוע

המנגנון מוסיף את מחרוזת השאילתה על מנת שתוחזר לעמוד ממנו ביצעת את ה-login. האם ברצונך שהמחרוזת תוסתר בלקוח, או שלא תועבר כלל לשרת?

Just ice

New member
../images/Emo45.gifהכוונה היא

שבדפדפן של הלקוח לא יוצג מה שיש אחרי סימן השאלה : http://localhost/MyAPP/MakeLogin.aspx?ReturnUrl=%2fMyAPP%2fDisplayDetails.aspx כי הרי זה לא ממש משמש את המנגנון, גם אם תשנה את מה שכתוב אחרי ה ? ידנית, בכלל לא מתייחסים לזה, ואתה תנותב לעמוד הנכון.

Zeliran

New member
../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת "תנותב לעמוד הנכון", מהו העמוד הנכון? זה לא העמוד שהמשתמש ניסה להגיע אליו לפני שהוא הזדהה במערכת? למה למנוע ממנו?

Just ice

New member
לא למנוע

המנגנון מתפקד ויתפקד כצפוי. אני סה"כ לא רוצה שב URL יהיה כתוב את התוספת לאחר סימן השאלה. היא לא מוסיפה שום דבר...

סומבודי

New member
אי אפשר

מנגנון החברות מוסיף את המידע. אתה יכול לממש פקדים אחרים כמובן, ששומרים את המידע בשדה מוסתר, קוקיה וכדומה.

Just ice

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה "מנגנון החברות" ? אגב, התוספת הזו ל QueryString לא מועילה לשום דבר, גם אם אני ידנית משנה את מה שכתוב שם, ומזדהה במסך ה Login, אני מגיע לעמוד הנכון. נראה לי ממש מיותר...

סומבודי

New member
התכוונתי ל-membership

אם אכן המחרוזת לא משנה, הדבר אומר שהיעד נשמר בקלט מוסתר או קוקיה. אם כך, ניתן לשנות את הכתובת ב-js, אך לטעמי הדבר מיותר. בכל מקרה:
<head> ... <script> function changeurl() { var arr=location.href.split("?"); location.href = arr[0]; } </script> </head> <body ... onload="changeurl();"> ... </body>​

HolaBola

New member
תסתכל על הפתרון המעפן

שכתבתי, הוא מתבצע בשרת וכך המשתמש לא יחווה פעמיים POSTBACK

HolaBola

New member
פתרון מעפן

"MakeLogin.aspx": string returnUrl = Request.QueryString["ReturnUrl"]; if (returnUrl != null) Response.Redirect("/MakeLogin.aspx");​

Just ice

New member
CSS ל ButtonType="PushButton ?

אני מעוניין להחיל עיצוב CSS (צבע, פונט וכו'), על כפתור שנמצא בתוך ה DataGrid.
asp:ButtonColumn ButtonType="PushButton"​
הבעיה היא שכל מה שניסיתי, מחיל את העיצוב על התא שבתוכו הכפתור נמצא, ולא על הכפתור. כיצד מחילים על הכפתור ?

זהר פלד

New member
מה ניסית?

כנראה שצריך לפנות אל ה control - כלומר משהו בסגנון של
oDGrid.Cells[buttonColumnIndex].Controls[0].style = Style;​

Just ice

New member
אני לא רוצה לעשות זאת

בשרת, אלא בהגדרות ב aspx, האם ניתן ? במידה ולא, את שורת הקוד שכתבת, היכן כתבת ? בארוע ה OnDataBound של הגריד ?

זהר פלד

New member
יש אופציה ב VS כשאתה עושה קליק

ימני על ה datagrid, לקבל את ה property builder שלו. סביר להניח שתמצא את זה שם ב columns, ואם לא, אתה יכול פשוט להכנס לקוד של ה HTML, ולנסות להוסיף class לתג באופן ידני. (אני אומר לנסות כי יכול להיות שזה לא מופיע בסכמה, אחרי הכל זה תג של צד שרת) אם תאלץ לעשות את זה בקוד, onItemDataBound יכול להיות מקום טוב לעשות את זה בו. שים לב שתצטרך לבדוק שאתה לא ב Header או fotter, כי הארוע הזה עובד גם בשבילם.

HolaBola

New member
אפשר ב-CSS

asp:ButtonColumn ButtonType="PushButton" CssClass="ButtonColumn" .ButtonColumn INPUT { your style here; }​

למעלה