August and everything after....

August and everything after....

שלום לכולכם. אוגוסט התחיל לפני כמה ימים וזה בדיוק הזמן לראות מי נוכח...
שם: מיקום: שיר החודש של רמי: שיר החודש לא של רמי: משהו מעניין שהייתם רוצים לחלוק איתנו: שיהיה לכולם המשך חודש נעים ו
ככל האפשר. ליבי

ענת 19

New member
חודש חם../images/Emo42.gif

שם:ענת
מיקום: שפלה, רחובות ליתר דיוק שיר החודש של רמי: אמממ לדעתי "את שרה ברדיו" פשוט התאהבתי בשיר מחדש... שיר החודש לא של רמי: big girl's don't cry" משהו מעניין שהייתם רוצים לחלוק איתנו: הייתי אמורה לטוס לבודרות בטורקיב ב19 לחודש אבל בסוף זה נדחה בבעסה לחודש אוקטובר אבל לפחות זה מתכוון להגיע, כולי התרגשות
חודש טוב!

ואללה מתחיל להיות שותף של קבע

שם: לא מגלה
מיקום: ברבוטה שיר החודש של רמי: שמש כמה שמש שיר החודש לא של רמי: אין לי שיר של חודש כול יום שיר אחר משהו מעניין שהייתם רוצים לחלוק איתנו: אני מאוד עייף מהלימודיםעבודהלימודיםעבודהלימודיםעבודה

חום חמסין ושמי התכלת חזקים....../images/Emo175.gif

בוקר טוב לכולם
שם:ליבי מיקום:בית הורי שיר החודש של רמי:הניחי לי שיר החודש לא של רמי:Spark או Raspberry Swirl של טורי איימוס משהו מעניין שהייתם רוצים לחלוק איתנו:אני בחופשת סמסטר ויש לי חודש עד למבחנים.....לא מתכוונת לדרוך על יבלות של אף אחד. יום טוב לכולם, ליבי

glitter8

New member
חם-סין...

צהרים טובים לכולם שם-ענבל (כמו בחודשים הקודמים) מיקום-טבעון שיר הרגע של רמי-שריטות (לא רק על המכונית הישנה..גם על שלי...מלא שריטות...
) שיר החודש לא של רמי- הנעימה הראשונה בדיסק של עזיזה מוסטפא זאדה, נכון , השם שלה נשמע כמו בדיחה, אבל היא ממש מעולה! משהו לחלוק איתכם- אתמול הייתי במסע קניות כיפי עם אחינית שלי, איפור, בגדים , ולקינוח ראינו די וי די של דיויד ברוזה ואז...אני מקבלת טלפון מפתיע ומשמח...ש...תשארו סקרנים, עדכון יבוא בקרוב...

קוקי, תלמדי כבר לשרשר ../images/Emo3.gif

ואת עוד מנהלת בתפוז....איפה הדוגמא האישית ? איפה האחריות ?

glitter8

New member
מה לא בסדר? השרשור יצא בסדר גמור

או שפיספסתי משהו ואני אורד לדרגת מנהלת בקלמנטינה

pc girl

New member
../images/Emo6.gif

אממ לדוגמה בהודעה הזו: את רצית להגיב להודעה הראשונה של ליבי (august and everything...) ובמקום זה הגבת להודעה של ליבי (חום חמסין ושמי התכלת...). בשביל לשרשר כמו שצריך היית צריכה להגיב להודעה הראשונה של ליבי... טוב סיימתי לחפור

pc girl

New member
:)

שם: ברקת מיקום: דרום שיר החודש של רמי: אף פעם... שיר החודש לא של רמי: סוף הסיפור משהו מעניין שהייתם רוצים לחלוק איתנו: אהמ... לא מעניין אבל...
יש לי יומולדת יום שבת
>< ^^ ><

למעלה