Auf Wiedersehen Pet

• פותח הנושא Zygon
  • פורסם בתאריך

Zygon

New member
Auf Wiedersehen Pet

יצא לי לראות כמה פרקים (ועוד יצא לי לראות עוד כמה) מהתוכנית המצוינת הזו.מדובר בדרמה קלילה על שלושה חברים דניס (טים הילי),נוויל (קווין ויטלי) ואוז (ג'ימי נייל) אשר לא מוצאים עבודה בבריטניה (הימים ימי תאצ'ר בשנות השמונים) ועוברים לגרמניה להיות מניחי לבנים. אליהם מצטרפים בארי (טימוטי ספאל) המכוער,בומבר (פאט רואץ') הענקי, ויין הפאנקיסט (גארי הולטון-לשעבר חבר להקת הרוק סלייד ושר הרבה שירי פתיחה של תוכניות בריטיות) ומוקסי (כריסטופר פיירבאנקס) הפושע.יחד השביעיה העליזה עוברת הרבה הרפתקאות כאשר העונה הראשונה מתרחשת בגרמניה ומשםהכל מתפתח. היו שתי עונות בשנות השמונים,לאחרונה בצעד מבריק הפיק הבי בי סי עונה חדשה (שישה פרקים לעומת 13 בשני העונות) ב2002 ומצולמת בימים אילו עונה נוספת. השחקנים מצוינים כל אחד מהם עשה חיל אח"כ בתפקידיו השונים,העלילות משעשעות למדי למרות שהם בסביבה מדכאת קצת (פצצה שלא התפוצצה מימי מלחמת העולם השניה,אחד מהם הולך לארוחה אצל פועל גרמני שיש לו סבא קצת נאצי),קשה מאוד להיכנס בהתחלה לעלילה,רק אחרי הפרק הראשון מתחילים להנות ממנה ומי שמתקשה עם מבטעים סקוטים שיראה את זה רק עם תרגום (אני לא מתקשה,אבל אחרי כמה זמן אני מתחיל לדבר ככה),בקיצור העסק מומלץ. ולעניין אחר,הייתי היום באוזן השלישית בענין אחר לגמרי,עשיתי בדיקה של המדפים,בעקרון יש להם בעיקר דברים ששודרו בארץ,למי שרוצה לראות המפצח או האסיר ואין לו יס (יש גם כל מיני דברים כמו בחורות רעות או האגמים) וכמובן גם דברים אחרים,לא עומד בתחרות עם הספריה הביתית שלי,אבל לדעתי זו רשת (או מיני רשת) הוידאו היחידה שיש שם מחבר סביר של טלביזיה בריטית.

Mycroft

New member
מאיפה השגת פרקים?

כמובן אם מותר להגיד

למעלה