audislave

• פותח הנושא hoomi
  • פורסם בתאריך

hoomi

New member
audislave

כריס קורנל הנפלא יצא בהרכב חדש בשם audislave יש למשהו רשימת שמות השירים של ההרכב המשובח הזה? יש להם רק תקליט אחד? האם זה הרכב מוזיקלי או להקה? סלחו לי על הבורות אבל מה ההבדל בכלל?

melatonin

New member
תשובה

מדובר בהרכב שמכיל את כריס קורנל וחברי rage against the machine (מלבד זאק הסולן, שפרש). יצא להם רק דיסק אחד לפני חודש בערך. את רשימת השירים אתה מוזמן לחפש ב AMG או משהו ובקשר לשאלה מה ההבדל בין הרכב ללהקה, אין לי כוח לענות לזה

hoomi

New member
hubastank-משהו מכיר?

למי שכן- כמה אלבומים יצאו להם? אני מכירה הופעה חיה משובחת רק שזה צרוב ואין לי מושג מה השמות של האלבומים שלהם ב-כ-ל-ל ובכן... תודה חומי.

iliG

New member
hoobastank

יצא להם ב2001 אלבום עם אותו שם - HOOBASTANK :) רשימת שירים: 1. Crawling In The Dark 2. Remember Me 3. Running Away 4. Pieces 5. Let You Know 6. Better 7. Ready For You 8. Up And Gone 9. Too Little Too Late 10. Hello Again 11. To Be With You 12. Give It Back

theriddler

New member
יש להם דיסק ישן יותר בשם

They Sure Don´t Make Basketball Shorts Like They Used To מ 98

iliG

New member
audioslave

רשימת שירים: 1. Cochise 2. Show Me How To Live 3. Gasoline 4. What You Are 5. Like A Stone 6. Set It Off 7. Shadow Of The Sun 8. I Am The Highway 9. Exploder 10. Hypnotize 11. Bring Em Back Alive 12. Light My Way 13. Getaway Car 14. The Last Remaining Light (ואין הבדל בין הרכב מוסיקלי ולהקה , זה שישים שניות וזה דקה....:)

למעלה