audio technical question

misterb

New member
audio technical question

drorz or anyone who can help: I need to connect a portable CD player to a sony CDX-5000 car cd player (the portable is MP3 player). But when I connect it from the protable line-out to the "bus-in" connection, I can´t get it to play, it´s looks like the sony doesn´t recognizes that it´s plugged in. what am I doing wrong ?

© DrorZi

New member
אני לא מכיר את הסוני אבל בוא ננסה

השאלה הראשונה היא מהיא כניסת ה BUS IN בסוני, אני מניח שזו הכניסה שאליה מתחבה מחליף דיסקים, נכון ? אני גם מניח שיש לך מחבר מיוחד שהופך את הכניסה הזו לכניסת RCA נכון ? אבל ברדיו אתה לא יכול להגיד לו לעבור לכניסה הזו ? צריך לאפשר אותה, בכל מכשיר זה שונה אבל בגדול אתה צריך למצוא בהוראות איפה להגיד למכשיר שיפסיק להתעלם מהכניסה הזו.
דרור זי.

itzik93

New member
לדרור

כן, ככל הנראה הוא מתכוון למתאם מיוחד שמתחבר לכניסת הצ´יינג´ר ביחידת-הראש ומאפשר כניסה לצ´יינג´ר מקורי ותוספת של כניסה סטראופונית מסוג RCA לחיבור מיני-דיסק/דיסקמן/נגן MP3/ וכו´. בפיוניר שלי הרכבתי בעבר מתאם כזה (עלה לי איזה 300-350 ש"ח - רק בעוזי רדיו הצלחתי להשיג אותו) בשביל המינידיסק - מה שאיפשר לרדיו-טייפ לקלוט כניסת "AUX" ולהשמיע באיכות מצויינת את המינידיסק (במקרה שלי). כיום אני כבר לא משתמש בו בגלל שהמיני-דיסק מת וקניתי צורב במקומו
... איציק

misterb

New member
not exactly

The sony has a changer special connector, and apart from it there are two RCA pairs - BUS IN and BUS OUT, I know there is an option to connect an external audio source like diskman, it says so in the manual, but it doesn´t explain the connection. how do you usualy instruct the player to recognize the audio input (connect one of the changer pins to +12v maybe?) any ideas are welcome.

הארה לכל המנחשים

אין אפשרות לחבר לכל הידוע לי נגן חיצוני לחיבור הצ´יינג´ר בסוני למוצרים אחרים ישנו מתאם המאפשר זאת. חיבור ה BUS IN בסוני הוא חיבור RCA לכל דבר בסוני הכבל מפוצל אחד RCA לאות הסאונד השני הוא כבל השליטה אם שניהם אינם מחוברים אין אפשרות שהמכשיר יזהה את הדיסקמן שלך לכן גם לא תוכל לשמוע מה שהוא מנגן ! MISTERB IF YA NEED ANY HELP MORE THAN I WROTE HERE YA CAN CONTACT ME BY ICQ 117793441 OR BY MAIL YOSSIBENELֲYAHOO.COM HOPE IV´E BEEN HELPFULL TO YOU

למעלה