AU NATURALE tour 2004

AU NATURALE tour 2004

אלאניס עוד שבוע בדיוק יוצאת לסיבוב הופעות חדש, הסיבוב יפתח בפורטוגל! אתם יודעים מה זה אומר סיבוב הופעות חדש, ביצועים חדשים, אולי שירים חדשים שהיא עוד לא ביצעה אף פעם בלייב, תמונות חדשות וידאוים וכמובן הופעות חדשות לאוסף! אלאניס הבטיחה בכמה ראיוניות שהיא הולכת להוסיף לרישמת השירים שלה לפחות 10 שירים שהיא לא ביצעה בהופעות וכמה שירים "שכחה" במהלך השנים. אז מה את אומרים? איזה שירים הייתם רוצים לשמוע אותה מבצעת? איזה לא? ובכלל מה אתם מצפים מהסיבוב הופעות הזה! tour dates: 6/25 Aviero, Portugal Town Square 6/27 Nice, France Palais Nikala 6/28 Lyon, France Halle Toni Garnier 6/30 Stuttgart, Germany Killesberg Amphitheatre 7/1 Bonn, Germany Museumplatz 7/2 Berlin, Germany Museumsinel 7/4 Geneva, Switzerland 7/5 Salzburg, Austria Arena 7/7 Bologna, Italy Piazza 7/8 Locarno, Switzerland Picolo Grande 7/9 Milan, Italy Festival Bar 7/10 Taomina, Italy Teatro Romano 7/13 Cleveland, OH Blossom Music Center 7/14 Columbus, OH Germain Amphitheatre 7/16 Wantaugh, NY Jones Beach Amphitheatre 7/17 Holmdel, NJ PNC Bank Arts Center 7/18 Pittsburgh, PA Post Gazette Pavilion 7/20 Indianapolis, IN Verizon Wireless Music Center 7/21 Chicago, IL Tweeter Center 7/22 Milwaukee, WI Marcus Ampitheatre 7/25 Auburn, WA White River 7/26 Portland, OR Amphitheatre at Clark County 7/28 Mountain View, CA Shoreline Amphitheatre 7/29 Los Angeles, CA Greek Theatre 7/30 Los Angeles, CA Greek Theatre 8/01 Albuquerque, NM Journal Pavilion 8/02 Denver, CO Red Rocks Amphitheatre 8/04 St. Louis, MO UMB Bank Pavilion 8/05 Atlanta, GA Hi Fi Buys Amphitheatre 8/06 Raleigh, NC Alltel Pavilion 8/08 Philadelphia, PA Mann Center 8/09 Mansfield, MA Tweeter Center 8/10 Columbia, MD Merriweather Post Pavilion 8/12 Clarkston, MI DTE Energy Music Theatre 8/13 Clarkston, MI DTE Energy Music Theatre 8/14 Cincinnati, OH Riverbend Music Center

OrdinaryDay

New member
למה אנחנו אף פעם לא נחשבים?../images/Emo10.gif

אני מקווה שהיא תחזור בעיקר לדיסקים הישנים שלה. אני רוצה לשמוע גירסה חדשה ל-WU, HOTH, TIWBG אני רוצה גירסה אקוסטית לSCוכמובן לSCC ואממ...גירסא פחות אלקטרונית לחלק מהשירים מהדיסק החדש. אני יודעת שזה מין קידום מכירות לדיסק החדש, אבל אני מקווה שהיא תחלק את הסט לחצי מהדיסקים SCC URS ל-JLP SFIJ ואני מאוד מקווה שהיא תעשה גירסאות אקוסטיות לחלק מהשירים ב-FOS ואני מקווה שהיא תיזכר בנו באמצע סיבוב ההופעות שלה ותבוא להופעה אקוסטית חביבה אצלינו בארץ

זה הסדר שצריך להיות

הלוואי זה הסדר... unprodigal daughter so called chaos joining you hand in my pocket wight easy steps head over feet spineless excuses knees of my bees surrendering a man thank u fear of bliss you oughta know sister blister uninvited you learn hands clean everything Ironic שתשלב את החליל והמפוחית........... שתתחיל לנגן בפסנתר בהופעות... ואת שירי הרוק שלא נמצאים מ- JLP שתתחיל להתפרע ולא תעמוד עם גיטרה... נ.ב. בלי שירי פופ בקשה כמו SU ו- PI

gggrrr

New member
יאללה מצידי ש תשיר שירים מ-

now is the time העיקר שתבוא לארץ ואם אפשר בלי ביירנייקד ליידיז

Rוית

New member
מה ואנחנו לא שם?!

היא בטח שכחה ותוסיף בסוף....! *מה?! תנו לי!*

BaBa LiVe

New member
אוי, שתשיר הרבה ג'אנקי וג'אגד!

אלאניס - די עם סו אנסקסי! אפשר לוותר מידי פעם על רייט טרו יו ולשיר את נוט דה דוקטור המדדדהים! ג'וינינג יו, דט איי ווד בי גוד, ווד נאט קאם, וויק אפ, פרפקט פורגיבן היא שרה כל החיים שלה אז זה לא חסר....יש הרבה גירסאות שלו.. וזהו...שתשיר את אנפרודיגל דוטר בלי גיטרה! ושלא תשכח את דו'ט איי פרוטסט טו מאץ... שלא יקרה לו מה שקרה ליו אוו מי נאטינג אין ריטרן

למעלה