Attitude Adjustment

SaintJohn

New member
תמיד../images/Emo13.gif

אז כל השנים המתסכלות במוסד בכל זאת לא היו לשווא

../images/Emo151.gifחח באמת הקזמתי שמה.... ../images/Emo13.gif

פשוט הייתה לי היום את הבגרות הליפני אחרונה [אזרחות] אז אני סתם מסתול...

בינג

New member
צודק ב100% !!!!!!!!!

בגלל שנשמעת רציני, הבאתי את הMiniDisc שלי, ושמתי את Nine Lives שהקלטתי מהדיסק הרשמי, ועוד הקלטתי את זה על LP2 ולא על SP אז אמרתי סבבה אולי אני אפספס...פתאום בדיוק בשניה ה45 שמעתי את זה! וזה שם שוב גם בדיוק בדקה הראשונה!! (1:00) שוב פעם יש את זה! בקשר לAMAZING עוד לא הספקתי לבדוק, שי לי את זה על המחשב בMP3 ככה שאין מצב ששומעים את זה שם...איכות מסריחה, אני תיכף אשים את המקורי בדיסקמן ויגיד לך
נחמד על התפיסה...

בינג

New member
דרך אגב, יש גם דבר כזה בJPP

בשיר הנושא Just Push Play אני זוכר שיש לקראת הסוף אח"כ אני אגיד את הזמן המדויק, יש פתאום כאילו דפקה כזאת ושומעים כזה "טות" כזה כמו שאתם לוחצים על המקשים הרבה ופתאום יש הודעת שגיאה...בקיצור, זה כזה הולך ככה: "Just Push Pl(Toot)ay, Fuckin A!" ואמרתי אולי זה בדיסק שקניתי ככה, אז הורדתי את השיר מהאינטרנט וגם שם יש את זה...נדפק בהקלטה במרתף של ג'ו
... זה לא קשה לפספס, כי זה קול יותר עבה...

בינג

New member
ועוד דבר קטן

זה רק אני או שאתם שומעים חתולים בהתחלה של Nine Lives

AeroTom

New member
תשלחו את הידיעות שלכם לפנטגון...

שמעתי שה-CIA מגייס עובדים ששמעו קולות מוזרים בכל מיני אלבומים... למעשה רק לפני שבוע הם גייסו בחור צעיר ששמע "2 טות" ו-"3 פלאק" באמצע Black dog של זפלין... היום הוא כבר יושב בבית הלבן ומאזין כל היום לאלבומים בחדר הסגול...
אני בכל מקרה לא שמעתי מעולם שום בעיה בשירים של NL ו-JPP... והמילים "דפיקה" ו-Nine lives לא מוצאות חן בעיני באותו המשפט ילדים,לא בבית ספרינו...

אני ילד?

אני ממש לא חושב כך. אולי יצאה איזה סידרה "פגומה" שיש לנו עותקים מימנה

בינג

New member
נראא לי שלקחת את זה די קשה ../images/Emo6.gif

זה סתם בצחוק, אני לא אומר שהשירים הם דפקות או משהו, זה פשוט שמוסיפים אפקטים זה יוצא בלי כוונה, וכמובן שאני לא מזלזל בשיריפ בשופ צורה שהיא! להיפך!

SaintJohn

New member
אכן, יש "פי"

בדיוק מתי שאמרתם - הראשון בשניה ה54, והשני בדיוק בין 59 שניות לדקה עגולה, ואותו שומעים יותר בבירור. זה נשמע כאילו הציוד הגברה לא היה מכוון כמו שצריך בהקלטה של השיר הזה. אגב, אם אנחנו כבר מדברים על פאקים בהקלטות, אי-אפשר להתעלם מטריקת הדלת המצחיקה בשיר Nobody's Fault, בתחילת השיר בשקט שלפני הבום הגדול. אבל נסלח להם, בהתחשב בכמות החומרים הכימיים שהתבשלו להם בראש באותה תקופה. ניחוש שלי - ג'ק דאגלאס ממוסטל במיוחד...

למעלה