Attetion please, attention please

Sefy

New member
לא אמרתי אתה ../images/Emo8.gif

אתם זה אנשי ה TNG בעוד אתה איש ה DS9 וכן אני מסכים שהגיע הזמן שנדבר על דברים יותר רלוונטים כמו: 1 - מותו של .... (מעניין, אותו אורך שם
) 2 - מי יותר שווה - רייקר או ספוק 3 - האם פיקארד אפס מאופס או סתם אוהב גברים ? (זה יסביר כמה דברים
) אז מה אתה אומר ? שווה לחתום על עוד הודנה ? לפחות של הערבים אמורה הייתה להמשך 3 חודשים (במקרה התפלק להם כמה פיגועים! מדינת ישראל סלחנית כשרק מתים לה אנשים
)

Bajoran Priest

New member
פייר אינוף

אם לא הייתי עסוק כדבעי, אולי הייתי מתחיל דיון חדש על חלל עמוק תשע, אור סומט'ינג... (בהחלט צריך לעשות את זה) ועזוב אותך מהודנות, ספי, הגיע הזמן להסדר קבע ! אחרי הכל, כל הסדרות צריכות לחיות לנצח כאן על הקרקע של סטאר-טרק, ולמרות שכולן מקדשות את השם, ואוהדי חלקן מתכחשים לזכותן של האחרות לקרקע, עדיין צריך למצוא דרך לחיות בדו-קיום, ואם אפשר שיתוף פעולה. (ובואו נסכים שהסיכוי לשיתוף פעולה במקרה שלנו הרבה יותר מבטיח
) (לפחות כרגע). הלאה ההתלהמות! הלאה הססמאות! מייק לאב, נוט וור! (נסחפתי)

Sefy

New member
בשמחה! ../images/Emo45.gif

אבל קודם כל העלבות והתקפות על דברים שאחרים אוהבים צריכים להפסק, והפעם אתה לא יכול להאשים אותי בתור זה שהתחיל את ההתקפות

Bajoran Priest

New member
לא !!! אל תלך !!!!

לו טזה חביבי, אני מקווה שעוד נראה אותך כאן. מה, אתה רוצה להגיד לי שבסוף באמת מתגייסים? וכאילו, מה... זה נכון שנשארו רק שבועיים וחצי עד סוף החופש *האחרון שיהיה לי לפני הצבא* ? ואני באמת הולך ללכת עכשיו ללמוד לבחינה פסיכומטרית?(טוב, פה אני יכול להאשים כרגע רק את עצמי)... נהההההה.... אבל אני נסחף. אלכס, תשתדל, המממ... להנות כמיטב יכולתך :)

לא!!! אל תלך... אבל אם אתה חייב-

אז שיהיה בהצלחה... וקל עד כמה שאפשר... חברה שלי בדיוק היום סיימה טירונות. מי יודע אולי יתקעו אתכם בניצנים במקום המחלקה שלה. (זה בעיקרון בסיס לבנים, הן היו שם מחלקה אחת מול 7 מחלקות של בנים שהזילו ריר
) אל תשכח לחזור הנה לספר חוויות!!! אני מתגייסת באפריל, ועד אז אני אוספת חוויות של אחרים, אז אל תשכח לספר!!! דרך אגב, אתה זוכר את השירשור הצבאי שלי ושל לולה לוליטה?! אני לא זוכרת אם היית אז בפורום או לא, אבל נראה לי שכן... זוכר? אם לא אולי אני אתאמץ לחפש אותו... זה היה מצחיק. ובינתיים- אל תשכח להצטייד היטב! וקח ה-כ-ל בקלות. לאן אתה מתגייס, אתה יודע? טאשה.

Bufreak

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif......

גאד...עוד שנה וחצי...עוד שבועיים וחצי... ..... ............. ..... ................. ~צורח בקולי קולות~

למעלה