Attetion please, attention please

Lu Tze

New member
Attetion please, attention please

מחר אני מתגייס לצה"ל. הודעות "לא!!! אל תלך" יתקבלו בברכה. אני אקפוץ לפה עוד כמה פעמים היום כדי לבדוק הודעות. ביי.

itstzar

New member
מה? קיבלו אותך לאקדמיה ../images/Emo6.gif

סתאאאם בהצלחה שיהיה, תיהנה....

Sefy

New member
לאאאאא!!! איך אתה מעיז!! ../images/Emo7.gif

למי אני אציק ??? על מי אני אתנפל!! יא אגואיסט!!! תחזור!!!

ROZELESS

New member
ספי .. תמיד יהייה לנו את פאריז

או שגם את קזבלנקה אתה לא ראית\אוהב ?!?

Sefy

New member
ראיתי, אבל לא אוהב

מה גם אני לא אוהב את פאריז! מה אתה אומר על אורלנדו ? יש שם הרבה אורל!

ROZELESS

New member
אורל ?!? WTF ../images/Emo12.gif

ספי .. לא פאריז .. לא נורעע .. אולי לונדון ???? נשכיר חדר מול הפלנטה האסורה ונפנטז כל היום ..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sefy

New member
ממממ לא נראה לי...

אני לא אוהב את אירופה, יקרה מידי ואנשים סנובים

ROZELESS

New member
יא פולני אחד .. פחחחח

שומדבר לא טוב בשבילך ??? אל אמריקה תגיד שהם גזענים ששונאים ת'שחורים .. על הסינים תגיד מלוכסנים .. ומה עוד ????? מתאים לך לגור בעיר האסורה בבייגין ???? ( אבל אמרו אסורה .. לא ?!? חח ) ת'יודע מה .. תגיד לי אופו אתה רוצה ואני כבר מגיע ... ( ובכיתה שאין לך למי להציק כבר .. שני שניות ואני כבר עם פול סעיף עלייך .. פחחחחחחחחחח )

Sefy

New member
אני אומנם מעורב ירושלמי טוטאלי...

אבל עם כל הערבובים, דווקא פולני אין לי, איזה באסה אה ?
בכל מקרה, אני את האמריקאים לא אוהב כי הם רובוטים, נחמדים, אבל בצורה מזויפת, סינים אני דווקא מאד אוהב (ראה ערך אקסית
) אבל מכיוון ששאלת אז אני אומר לך, פני מועדות לכיוון ניו-זילנד עם אסטרגיה לאוסטרליה

deathcaster

New member
יש שיר מאוד משובח

של חבורת מונטי פייטון שנקרא : " i like chinese " מצחיק ומומלץ לשמוע אותו !

ROZELESS

New member
מתאים לי ניו זילנד ובגדול !!!

אפשר להיות המאהב שלך בשביל שתיקח אותי לשמה ??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sefy

New member
לא לא פיספסת! אני אקח מישהי ../images/Emo3.gif

כל כך התנגדת לי! אין מה לעשות! עכשיו תשאר תקוע פה

ROZELESS

New member
לאאאאאאאאאא .. רק לא זה ...../images/Emo5.gif

פחחחחחחחחחחח יא קוקו אחד .. חח

Lu Tze

New member
טוב, אני הולך :)

וספי, אל תדאג, אני בטוח שמישהו יתנדב לעצבן אותך. דרך אגב, יש סיכוי שאני אהיה פה גם בסופשבוע.

elrondd

New member
לו צ'ה אחי

וואלה רק הגעתי ואתה הולך? באסה איתך טוב אם אין ברירה אז שיהיה לך בהצלחה מה בהצלחה בנאדם!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שאררררררררר אל תעשה לי את זה !!!!!!!!!!1 :(

Sefy

New member
תהנה לך ../images/Emo8.gif

ואני מקווה, אחרת יהיה פה מאד ריק

Bajoran Priest

New member
הממ...

אני חושב שקיימת שאלת ביצה ותרנגולת: האם ספי ומלחמת ה-TOS שהוא הביא לפורום לפני חודשים מספר הם שמנעו מן הפורום להיות "מאוד ריק" או האם העובדה שהאנרגיות של הפורום מוקצות למטרה זו גורמות לו להיראות ריק כשכולם נחים? לעולם לא נדע.

Sefy

New member
אני מבקש לדייק ../images/Emo3.gif

אני חתמתי על הודנה שאתם הכתבתם לי, הפעם אתם אלו שהתחילו עם המלחמות נגד TOS וקירק, אז אני פשוט החלטתי לעשות כמוכם ולקרוע את ההסכם

Bajoran Priest

New member
אהמממ, אהמממ

אני לא התחלתי כלום:) ממילא זה לא נושא שמעניין אותי יותר מדי. (תתפלא) ואתה חייב להסכים שהנושאים: 1.מותו של קירק. 2.מי יותר שווה- קירק או פיקארד 3.האם קירק הוא אחלה גבר או מאצ'ו פוחז וכו' נחרשו *קצת* יותר מדי לאחרונה... יחסית לשאר הנושאים שעשויים להיות מועלים בפורום סטאר-טרק. אגב, אזכור הנושאים הללו למעלה כרגע על ידי *אינו* מהווה הזמנה לדון בהם כרגע שוב

למעלה