ATTENTION PLEASE

Symbolic

New member
ATTENTION PLEASE

דבר ראשון שלום לכולם.. דבר שני אני רוצה לשתף אותכם במשהו יוצא דופן שקרה לי שלשום.. זה התחיל כשהתכוננתי ללכת להופעה של דיפ פרפל (!!) במארדי גרה.. הם הופיעו באי ליד יוסטון - גאלווסטון. בכל מקרה התכוננתי להופעה כולי מרוגש והכל, ואז אמרו לי שבעצםשאין לי כרטיסים רגילים, אלא באק סטייג'.. ההתרגשות שהבנתי שלא עובדים עליי הייתה עצומה. דיפ פרפל.. מארדי גרה.. באק פאקינג סטייג'... בכל מקרה ההופעה הייתה מדהימה (איזה מקומות! ליד הרמקולים, סנטימטר מההרכב). איזה אנרגיות. איזה הופעה מדהימה. סט חבל"ז. ועוד מה? בסוף ההופעה, בא אליי סטיבן מורס (הגיטריסט), לוחץ לי את היד, שואל אם נהינתי ונותן לי מפרט.. כיף גדול.. היום טסתי חזרה לוירג'יניה.. ונחשו מה? את מי אני פוגש בשדה תעופה? את סטיבן ידידי משכבר הימים! הוא מזהה אותי, אומר שלום בנימוס (בן אדם תותח).. ומה התברר? שהוא יושב לידי במטוס בטיסה מיוסטון לאטלנטה (עשיתי שם עצירה בדרך חזרה לוירג'יניה).. אני מדבר איתו עוד, הוא נותן לי עוד מפרט למזכרת, עוד תמונה לאוסף וכולי מאושר. יש לציין גם את אשתו שהייתה נחמדה ביותר! בכל מקרה חוויה של פעם בחיים..

shany5

New member
you are a saint now...

איזה כיף לך אני גם מתכננת לי טיסה להופעה של ניל יאנג... אפרופו דיפ פרפל..אנוכי הכרתי לאח שלי שבקיא במוזיקה הזאת מאז שהיה בן 12 נראה לי את הלהקה הזאת ...כי היה לי דיסק משנות ה-70 שלהם והוא חשב שזאת עוד להקה מדרדרת משנות ה-80 עד שהשמעתי לו אותם...אני גאה בעצמי..תחשבו לעצמכם שעוד בנאדם בעולם מעריך את דיפ פרפל בזכותי... (אני תמיד הייתי גרועה בחיבור ...)

RAmitos

New member
אחי, אתה מלך. מלך מלך ושוב פעם מלך

זה נשמע פשוט סיפור לא אמיתי. לא יאומן.... מדהים!... איזה אגדה.... ואיך פגשת אותו בשדה התעופה!! אם היית לידי הייתי מנשק לך עכשיו את הרגליים.. כבוד

meindelbium

New member
למרות שזה לא "ה"הרכב שלהם...

או רגעי השיא שלהם אני עדיין מקנא עמוקות.... אני גם הייתי בהופעות!!! איזבו דורבנים יהודים ווהו:\

Wonder goat

New member
ממש לא רוצה ללכלך על החויה שלך

אבל עכשיו סיימתי לראות הופעה של סגול כהה שהם זקנים וזה קראפ. אין רגש אין שיער, אין מכנסי דיסקו וקול הרוס. תוכל גם למצוא את איאן מדבר חצי בין שיר לשיר בשביל לנוח. אני אומר לכם לא דרך היטב לבזבז 20 שקל על די וי די

Symbolic

New member
וכמובן תמונות!

אלה היו המקומות שלי בהופעה.. חלום...

ganooov

New member
אויש, בנאדם. ../images/Emo13.gif

שמח שנהנית
. תכתוב ביקורת הופעה, שיהיה משו במאמרים
. נושי, מגיע לזה גם העלאה לגלריה (ואת זה אתה יכול לעשות בעצמך, אגב), וגם משהו בקישורים של דיפ פארפל
.

למעלה