Attention Please

¥EleVatioN¥

New member
Attention Please../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

לכבוד יציאת הקליפ החדש,שיצא ב12 לחודש, החלטתי לשנות את הסקר
תוצאות הסקר הקודם
מה אתם חושבים על הקעקועים של בנג'י?
במקום הראשון
עם 15 מצביעים ו53.57%
הקעקועים שלא זה לא מה שמעניין אותי
במקום השני
עם 7 מצביעים ו25%
אממ..הוא הגזים קצת לא? לא ממש הבנתי את הכל
המקום השלישי
עם 5 מצביעים ו17.86%
הם אחלה!! אוהב/ת את כולם
במקום הרביעי
עם מצביע אחד
ו3.57%
ממש לא אהבתי סה"כ קולות
28 אתם מוזמנים כבר ללכת ולהצביע בסקר החדש
ולמי שעדיין לא ראה את הקליפ החדש מוזמן לצפות/להוריד אותו מהלינקים המצורפים: פה או כאן או פהה (וטודע להילע ודנית על הקישורים
) או שפשוט תוכלו לפנות אליי או למישו אחר שיש לו את הקליפ ונשלח לכם

¥EleVatioN¥

New member
שום תגובה?../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif

ולו לא הקטנה ביותר?
טוב..אז אנצל ואומר שקניתי את המכנס הכי מדליק בעולם!! למרות שהוא של פוקס...[לא לסקול בבקשה] וגם 2 זוגות גרביים וגם 2 חולצות ארוכות הידד!

¥EleVatioN¥

New member
לאדעת../images/Emo129.gif

פעם הייתי קונה שם יאללה יש לי ג'ינס משם את יודעת מה אני צריכה לעשות בשביל להכנס אליו?! וזה לא שאני השמנתי או גדלתי הוא במידה שלי....הוא פשוט נהיה קשיח כמו לאדעת מה אחרי כביסה
ואחר כך הוא בסדר...בגלל זה אני שונאת לכבס אותו וככה בכללי, בפוקס יש בגדים נחמדים אבל מזה המחירים האלה?! 60 לחולצה? מה אני רוטשילד? שלא נגיד שהחולצות נהיות ממש מגעילות אחרי כמה כביסות... אבל המכנס הזה יפה
מיוחד כזה וגם לא כזה זול 150 שקל!

פוקס רולז../images/Emo105.gif

רוב הבגדים שלי הם מפוקס......... קניתי 2 ג'ינס במאה שקל! זה היה בסוף עונה
פוקס שולטים ויש להם דברים נרוא יפים וזו החנות האהובה עליי!

KaUrO DoNo

New member
ממממממממממממ

יש לי דיי הרבה בגדים של פוקס והם בסדר גמור =) טוף כל אחד והטעם שלו.. ותתחדשיייייי

S m e l l y Cat

New member
ת'חדשייי!../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

נממממ אני לא הכי אוהבת את פוקס אבל יש להם סווטצ'רטים כייפים

EleVaTioN

New member
טודע מותק../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

ובאמת ראיתי סווצ'רים שלהם וממש אהבתי גם
אבל הם עושים אותם ממש עבים וכבדים אין לנו פה כזה חורף..

S m e l l y Cat

New member
חח עדיין לא, אבל יהיה מתישו..../images/Emo108.gif

*מקווה*
אבל את GAP אני אוהבת יותר.. ישלי מלא.. נממ נראה לי אפור,אדום,ורוד(קיטצ'יקיטצ'יקיטצ'י)נאממ..וסגול בהיר..

EleVaTioN

New member
אפעם לא הייתי בגאפ../images/Emo129.gif

אבל פתחו אצלנו גריפ ורציתי ללכת אבל... לאדעת זה הקניון החדש הזה של הסטייליסטים אני לא מתה ללכת לשם יענו עשו קניון של עשירים והביאו את כל החנויות היקרות האלה... אבל הקולנוע שם נחמד לאללה! יש להם עיתונים של קולנוע^_^ והחלפתי ניק בגלל שה¥ מפריעים לי להכנס לצאט בניק שלי

S m e l l y Cat

New member
אה בלע טוב../images/Emo108.gif

והמממ.. לא מתה ממש על גריפ:| זה מלאמלא ג'ינסים שהמ.. איך לומר, די חרשו עליהם מדי..
או סתם חולצות די מעאפנות
טוב אני בכלל לא אוהבת לקנות בגדים/לעשות-שופינג-כזה-כאילו אז אל תקחי עיצות ממני

גם ליייייי../images/Emo105.gif

יש לי איזה אלףףףףף סווטשרים של גאפפפ!!! כל פעם שאני טסה לקנדה (אני טסה המון) אז יש לנו חברים שם הם תמידדד קונים לנו סווטשירט בצבע אחר! חחחחחחחחחחחחחח זה נרוא מצחיק אבל אני מתה עליהם! למרותש אני הרבה יותר אוהבת את הסווטשירט מחנה שלי! יותר מחמם מגאפ שהוא פליז! סווטשיר מחנה זה פשוט ה-סווטשירט! הוא ענקייי והוא כזה שולט!!! ד"א זה שאני קונה בפוקס, אל תחשבו שאני הולכת כל הזמן כזה עם בגדים צמודים.. חחח להפך אני קונה איזה מידה 10000 ואז זה ענקי עליי ואני מתה על דברים שענקיים עליי

EleVaTioN

New member
ואיי גמאני רוצה..../images/Emo129.gif

לטוס הרבה לאמריקה ולראות את חברה שלי

גם ליייייי../images/Emo105.gif

יש לי איזה אלףףףףף סווטשרים של גאפפפ!!! כל פעם שאני טסה לקנדה (אני טסה המון) אז יש לנו חברים שם הם תמידדד קונים לנו סווטשירט בצבע אחר! חחחחחחחחחחחחחח זה נרוא מצחיק אבל אני מתה עליהם! למרותש אני הרבה יותר אוהבת את הסווטשירט מחנה שלי! יותר מחמם מגאפ שהוא פליז! סווטשיר מחנה זה פשוט ה-סווטשירט! הוא ענקייי והוא כזה שולט!!! ד"א זה שאני קונה בפוקס, אל תחשבו שאני הולכת כל הזמן כזה עם בגדים צמודים.. חחח להפך אני קונה איזה מידה 10000 ואז זה ענקי עליי ואני מתה על דברים שענקיים עליי

S m e l l y Cat

New member
חיחי../images/Emo108.gif

הסווטשרטים הכי הכי הכי מחממים ללא ויכוח - זה של אבא
אני תמיד לוקחת לו וזה כזה עננננק וכייפי וזה מגיע לי מתחת לברכיים וזה פליז כזה נעים.. הכי כייפי שיש לי זה של No Fear כזה גדול גדול וכייפי

למעלה