Atreyu

Deville

New member
Atreyu

אני יודע שזה לא פאנק,אז אל תעירו לי-מי שלא אוהב הארדקור\מטאלקור שלא יקרא: מי שלא מכיר את הלהקה(ואוהב מטאלקור) , צריך לבדוק אותם. ריפים שמזכירים מטאל של שנות ה-80,צרחות משולבות עם קול מלודי ומרגיע ,ותיפוף סולידי. האלבום החדש שלהם מדהים ,לדעתי. שירים מומלצים: Dilated Aint Love Grand At Least I know I´m a Sinner

Warzone

New member
DUDE!!!

אחלה להקה!! אבל לא ממש אוהבים פה מטאלקור חבל הסגנון הכי בן זונה!!

Deville

New member
כן...

הם ממש טובים, כל פעם שאני מקשיב לאלבום,הוא נשמע יותר טוב. ואם כבר, אז עוד להקות טובות בסגנון דומה הן Avenged Sevenfold ו Boys Night Out.

Deville

New member
Give me a break...

באמת יש פורום כזה ?לא ידעתי... ממה שראיתי , לא מתעניינים שם כל כך בהארדקור\מטאלקור. ומה כל כך נורא בנושא אחד מסכן ,שלא ממש קשור לפאנק רוק?(למרות שהוא די קשור כי AS חתומים ב Hopeless , לייבל מכובד בסצנה,וAtreyu חתומים ב ,Victory ,לייבל הארדקור ותיק, ו BNO משלבים הרבה אלמנטים של פופ פאנק). כתבתי בנושא שאם אתה לא רוצה לקרוא , תתעלם...זה לא כל כך קשה.

Warzone

New member
וואלה איזה גבר!!!!!

אין הרבה אנשים בכלל בארץ ששומעים מטאלקור יש לי איזה כמה להקות מטאלקור ששמעתי לאחרונה שני יכול להמליץ לך: 7angels7plagues-you must know them great band kinda heavy but really good Shadows Fall-hardcore with a bit of swedish death elements ! Evergreen Terrace-christian but really great metalcore In Pieces-one of my favorite new school hardcore

Deville

New member
...

אני לא שומע כל כך הרבה מטאלקור, אבל אני מתחיל להיכנס לזה יותר. על Evergreen Terrace שמעתי ,אבל לא בדקתי אותם, והורדתי את האלבום של In Pieces, והוא לא מצא חן בעיניי יותר מדי, אבל היו כמה שירים טובים(אגב, שמעתי שלאחרונה הם החליפו את הסולן,שדווקא אהבתי מאוד את הקול שלו).

Warzone

New member
מאיפה הורדת אלבום ואיזה?

learning to accept silence? כי נראה לי שהשני זה ספליט אם להקה אחרת. כן באמת היו לא קול טוב הזכיר את stretch armstrong

Deville

New member
הורדתי...

את Learning to Accept Silence מאיזשהו FTP, לא זוכר איזה. בIRC אפשר למצוא את זה, נראה לי.

למעלה