Atomic Kitten-Be With You

smgfan

New member
Atomic Kitten-Be With You

אתמול ראיתי (ושמעתי) את השיר בפעם הראשונה ב-MTV, וכבר מתחילתו של השיר, הוא נשמע לי ממש ממש מוכר ולא ידעתי מאיפה?? הייתכן (מכייוון שמדובר באטומיק קיטן) שיש לנו פה עוד חידוש??

Pink Bitch 3

New member
../images/Emo31.gif

לא נכון!! הן דווקא מאוד טובות..! שמעת את הדיסק החדש שלהן? הוא מצויין!!

Pink Bitch 3

New member
אולי הסינגלים..

אבל רוב השירים שלהן הם לא חידוש..

Azar Azar

New member
לא 3,יש להם יותר לא?

נראה לי 5 לא? את הדיסק לא שמעתי אז אני מתכוון לסינגלים

רק שלוש?

בתור להקה שהיא די חדשה זה המון. למעשה זה המון לכל אחד...אני לא רואה מה החוכמה לעשות חידוש. מישהו אחר כבר עשה את העבודה הקשה והן רק שמות בו קצב.

Pink Bitch 3

New member
חדשה?

תזכור שהן היו קיימות לפני ג'ני..
וזה באמת לא חוכמה לחדש..

AndreaCorr ©

New member
זה לא בדיוק חידוש

זה סימפול. זאת אומרת- הן לקחו את הפזמון משיר אחד- E.L.O - Last Train To London (זה השיר המקורי).. וכן, הן באמת מגזימות עם הקאברים האלה!!

14מתן

New member
אבל הוא לא חדש...

הוא יצא יחד עם last goodbye והם היו יחד באותו הסינגל גם...

i love gina

New member
מצטרף לדיון...

באמת שיר חביב, אבל באמת, אין לי ממש הערכה כלפיהן... כמו שאמרתם כל סינגל שני הוא קאבר, איפה המקוריות? איפה היצירתיות? אפשר לומר שהם פשוט שוחות על גל ההצלחה של שירים ישנים יחסית, ועל זה הן מבססות את ה'הצלחה' שלהם... אל תבינו אותי לא נכון, אני דווקא די מחבב אותם, הם חמודות כאלה, והשירים יפים, אבל הם פשוט לא השירים שלהם... אניווי, השיר הזה 'בי וויד' יו', נמצא באלבום הנוכחי שלהם, או שמא הוא סינגל?

s.p.y

New member
השיר במקור של להקת

E.L.O ומי שרואה את ערוץ mtv hits ראה כבר את הסינגל הבא שלהם שהוא לא חידוש ונשמע דווקא טוב. לדעתי הם דווקא חמודות כאלה וכיף לשמוע אותם. סתם בשביל הכיף ולא בשביל האקדמיה למוסיקה. וסה"כ שמעתי אותן בהופעה חיה והן שרות יפה ולא מזייפות, אע"פ שהן מעדיפות כמעט תמיד לשיר עם פלייבאק.

למעלה