Atom Legend בעד/נגד?

duckwind

New member
התייחסות להודעה של מעיין, בעד/נגד?

תשובות לקוניות בנוסח: "אני נגד!" או לחילופין: "אני בעד להתייחס להודעה של מעיין..." לא יתקבלו. אם אתם לא מעוניינים להתייחס להודעה של מעיין אתם חייבים לנמק. לדוגמה: פלוני יכול לכתוב ש: "אני לא הייתי רוצה להתייחס להודעה של מעיין מכיוון שבהודעת המקור היא לא הסבירה מדוע היא שיחררה את הפצצה הזאת, את תפוח האדמה הלוהט הזה, לפורום!" התייחסות כזו היא לגיטימית לחלוטין, אבל היא די מינימליסטית... צריך לחשוב, מה גורם לאנשים להגיב להודעה של מעיין. מה גורם להם לרדת לסוף ההודעה, ללחוץ על "הוסף תגובה" ולשפוך טיעוני נגד ובעד כמו מים... אכפתיות? אינטרסים כלכליים? נסיון טוב או רע עם הציוד שעליו שואלת מעיין??? או שמא היא, את התשובות כבר יודעת... אה ההא! על זה לא חשבתם חברי פורום יקרים, נכון? הייתכן שמעיין התמימה היא בעצם סוכנת סמויה של PDF? או PD? אה... פתאום אתם מרימים גבה, אומרים: "על זה לא חשבנו..." ולפתע מקבלים צמרמורת (עור ברווז...), זיעה קרה מפלסת את דרכה על הגב, בולעים רוק, ממצמצים, מרגישים פתאום את דפיקות הלב שלכם כאילו היו פסטיבל של עשרות פטישי 5 קילו בפעולה. מצד שני, יכול להיות שלא... הייתי מצפה מאנשי הפורום הרציניים להתייחסות זריזה שבה הם מציגים שלל טיעונים בעד ונגד ואפילו מצרפים איזה קובץ כזה או אחר. אבל זה לא קרה... נכון, יכול להיות שלמעיין הציעו ציוד מהסוג המוזכר, אבל את זה היא לא אמרה... כל כך מחשיד. אני לא אתפלא אם מעיין כלל לא קיימת! תגידי מעיין, את קיימת? איזה שקט, איזו עלטה אינפורמטיבית, אפילו לא ציוץ! - למה שאלת את השאלה הזו? - מה את מסתירה מאתנו? - האם את חושבת שאנחנו כל כך תמימים? - מה יקרה לאותו קורבן שיפול ברשתך? איזו מסתוריות, אני כבר רואה את הכותרות בעיתונים... נראה לי ששנים רבות עוד יתלחששו האנשים על ההודעה הפרובוקטיבית שלך... נונקונפורמיסטית שכמותך, וחשבת שאנחנו ניפול בפח. תמימה. בכל מקרה אני כבר לא כל כך בטוח אם אני בעד או נגד. אני אפילו קצת מבולבל... בברכת המיסתורין בברכת הארגונים החשאיים בבריכת גורדון DUCKWIND ברווז שבאופן כללי הוא בעד, אבל לפעמים גם נגד...

ובכל זאת תשובה רצינית

למען היושר אפתח ואומר שברשותי רתמה של Atom. בזמנו כשקניתי אותה הגדרתי לעצמי שאני מעוניין ברתמה יד שני, שתהיה מוכרת בסביבה בה אני צונח הן בשביל התחזוקה והן בשביל הסחירות וכמובן במחיר סביר. ל Atom היו מבחינתי המון יתרונות. א. נוחות - כמו כל מוצר צרפתי, גם ל Atom את יתרון הנוחות. מה לעשות ולעם הזה יש ידע כיצד לעצב כל פריט ופריט (ראו ערך מכוניות צרפתיות, אופנה צרפתית, אוכל, בשמים...) ב. ידע טכני נרחב בארץ - הרתמה מוכרת בארץ ויש המון ממנה, אולי היום היחס מעט השתנה בעקבות אלו שעוסקים במכירות אבל הידע קיים ג. איכות - ללא ספק אחת הרתמות האיכותיות בשטח ד. יופי - סעיף מאוד אישי אבל אהבתי את העיצוב ומבחינתי סעיף לא פחות חשוב מקווה שהוספתי נקודות מחשבה בברכת שמיים כחולים, אורי טלאור

למעלה