ATOM HEART MOTHER

דיסק לא מוערך...

הרבה אנשים לא מבינים את האלבום, לא מתחברים למוסיקה, היופי שבמוסיקה הזו, שביצירות של הפינק פלויד - שאחד יכול להיות ה-אלבום עבורך והשני אתה יכול לזרוק לפח. אצלי הפח יקבל את החומה או הצד האפל לפני שהוא יקבל את אטום הארט.. אני אוהבת לשמוע אותו בלילות, ואם אתה במצב הנכון - הקולות של יצירת הפתיחה פשוט גורמים לך להנמס, הם כל כך מתוחכמים וכל כך מתחברים נכון,והשאר פשוט מתמזגים ככל שהאלבום ממשיך. פשוט אחד האלבומים שבאמת נוגע בנקודה בלב. הוא בקלות אחד האלבומים אם לא האלבום הכי טוב שלהם.

Jflyaway

New member
אגב נטע, זה לא ממש נכון.. לפחות

לא בפרספקטיבה של מה שקרה ב 1970-71 ATHM התקבל עם המון המון הערכה בכל העולם... דווקא MEDDLE (זה שאתם קוראים לו ECHOES) היה האלבום הקצת פחות מוערך מבין השתיים, והתקבל בזמנו ביחס מעורב. אולי התכוונת שהנוער של היום לא ממש מעריך את AHM ? את אומרת "הרבה אנשים לא מבינים את האלבום".. אני מוסיף: טוב זה הרי ברור.. היום זה סיפור אחר - לא? הרבה אנשים לא מבינים הרבה מעבר לערוץ 2 ולמכנה המשותף הנמוך ביותר של סרטי אקשן וקומדיות פארש של הוליווד...

nik19864

New member
טוב אז

ליצירת הנושא אקשיב עוד כמה פעמים...אולי אז דעתי עליה תשתנה...אך עדיין עדיף היה לקצר אותה בכמה דקות... ובקשר לארוחת הבוקר הפסיכודלית ככל שתהיה, היא עדיין לא מספיק טעימה, כך שעדיף לדלג לארוחת הערב של ג'נסיס... יאמי...!!!

Jflyaway

New member
מסכים איתך לגמרי...

ארוחת הבוקר הירא קצת FILLER כזאת.. יעני נשאר מקום בסלילים - ולא היה מה לתת..
ובקשר לזו של ג'נסיס - תמיד אמרתי - ארוחת הבוקר שלהן זה הדבר שאני אישית הכי אהבתי אי פעם בז'אנר הרוק המתקדם. ואת ההמלצות על GENR CLARK (למטה) ראית?

Anuerysm

New member
היצירה

היא משהו שצריך להתרגל אליו היא גם השיר הראשון של פינק פלויד ששמעתי ומהר נסוגתי אחורה, לאחר מכן שיכנעו אותי להקשיב גם למדל ואז גם התחלתי לאהוב את היצירה השיר באמת מאבד איזון, אבל שווה לחכות את כל ה20 דקות האלה בשביל לקבל בסוף את המנגינה הראשית

למעלה