Atmosphere - GodLovesUgly

wnoam

New member
למזלנו,

השאלה היא לא "איזה ראפר היית לוקח לאי בודד", ולכן אני יכול להקשיב לשיר של סלאג ואחר כך לשמוע את טופאק חורז ENEMY וHENNESSY בפעם ה831.

מי דיבר על אי בודד?

אבל כשממתינים לי על המדף דיסקים שעוד לא הספקתי לשמוע של דה לה סול, NWA, סליק ריק, טרייב קולד קווסט, רדמן, (ע)מוס דף, אורגנייזד קונפיוז'ן, דה קופ ועוד אלוהים יודע כמה (וזה רק בגזרת ההיפ הופ), בוא נגיד שאטמוספייר זה לא ממש טופ פריוריטי. לזה התכוונתי כשאמרתי שסלאג הוא סוג ב', הוא בחיים לא יהיה בליגה של החבר'ה הנ"ל (just to name a few) ואני די בטוח שההיפ הופ בפרט ועולם המוסיקה בכלל לא היה מרגיש בחסרונו.

volatile

New member
ראסמי

אין יותר הארדקור מזה. גם במובן של רגש, ותראו לי עוד ראפר שיודע בשיר אחד גם לצאת סופר הארדקור תקיף ובכל זאת לרגש.

e2 aka e2

New member
וואלה אחי

אני האחרון שמתחבר להיפ הופ האשכנזי הזה אבל אתה תותח אחולמניוקי ! כותב בצורה מטורפת אתה חייב ללכת לעבוד באיזה עיתון עם טור כזה לעניין! חוץ מזה? ראפר צריך לעשות את זה נכון עם סטייל חלק לדעתי, לא לבכות כל הזמן על זה שהוא לא מזיין וזה. פחות מתחבר לזה צריך ללמוד מלודה בקיצר.

volatile

New member
אני התלבטתי אם להגיב

הרי במילא לא אצליח לשנות דיעה של אף אחד פה. אבל כמה מהדברים שאמרתם הם בורות. סלאג התחיל כראפר די סטנדרטי. מעין באטל ראפר. כיוון שכל אחד ששמע את overcast יכול להבין. שם כבר ראו ניצוצות של כישורים שהם מעבר ליויו אני אפתח לך את הצורה ואזיין את אחותך. להגיד שסלאג הוא ראפר בינוני זה פשוט או אוזניים דפוקות, או איזה אנטי שנצרב לכם בראש. לא רק שסלאג ראפר מצויין מכל בחינה (פלואו, דיקציה, ליריקס) הוא גם חי את ההיפ-הופ (בעלים של חנות דיסקים של היפ-הופ) מלבד זה שהוא האמן אולי הכי מופיע שקיים בהיפ-הופ כיום. ולתייג אותו כילד אימו זה תיוג נורא דבילי. גם מה שחולוני אמר על זה שהוא בכלל היה אמור להיות ילד אימו מבוסס על בערך כלום. סלאג עושה ראפ אשכנזי, נכון הוא לא צועק thuglife כל שנייה וכן הוא לא זורם על ביטים של הנפטונז. אבל להגיד שהוא לא ראפר בכל רמח מאיברים זה פשוט חוסר בקיאות. אין לי שום בעייה עם זה שהוא לא כוס התה שלכם, אבל האנטי בולט החוצה מההודעות שלכם. אני מאמין שהויכוח פה יכול להימשך שעות. בואו נחסוך אותו ונסכים על לא להסכים. בסופו של דבר, ההפסד, כולו שלכם. פלג.

Poetic Death

New member
../images/Emo45.gif

ברמות היסטריות. וגיא (ראפין) - Slug can't rip the mic? מאיפה לעזאזל הבאת את הטענה המגוחכת הזו? כמה דברים שלו כבר שמעת? הבנאדם שורף מיקרופונים בכל צורה אפשרית - משחקי פלואו, דיקציה, והכי חשוב - ים רגש.

עם קול כזה הוא מקסימום יכול לשרוף

טוסטים. תעשו לי טובה, כשאני מדבר על ripping the mic אני לא מדבר על thug life ועל השיט הזה אז אל תוציאו את דבריי מהקשרם. בקשר לסלאג, נו בחיאת איך אפשר לקרוע תמיקרופון עם הקול הזה? מצידי שיהיו לו משחקי פלואו ושירים שיגרמו לביצים שלי לבכות אבל as far as ripping the mic, יש מיליונים מעליו: MOP, פרדי פוקססס, כל אחד מהוו טאנג, רויס דה 5-9, אפו-רה, פריווווו מאנץ'. "וזה רק קצה הקרחון!" אם הייתי חייב לבחור (אי בודד וכאלה) לשמוע את סלאג או את כל אחד מאלה שציינתי אז הייתי מעדיף את אלה שציינתי. אפילו קוואלי שהקול שלו לא יותר מוצלח מסלאג יודע לקרוע תמיקרופון. ואפילו חנון כמו קומון יודע לעשות את זה טוב בשירים היותר אגרסיביים שלו (ע.ע Chi City). ושמעתי מספיק דברים שלו שנמחקו מהמחשב אחרי השמיעה הראשונה, ראפ אשכנזי זה לא בשבילי מה לעשות, השיר היחיד שהשארתי שלו זה the woman with the tattooed hands, שיר באמת שאהבתי, במיוחד ההפקה.

חולוני

New member
שיר לא טוב, הוא נשמע מתאמץ ולא טבעי

ושלא נדבר על הפקת הקנייה ווסט של השיר (שזה מעפן לגמרי למי שלא הבין).

hcsneB

New member
הוא נשמע כועס ומתוסכל

מה זה לא טבעי? אתה יכול לומר על מישהו שהכעס שלו לא טבעי?

תשמע

אני גם לא חובב גדול של סלאג, לוסי פורד זה אלבום שפעם נורא אהבתי אבל לא שרד אצלי את מבחן הזמן. את God loves ugly שמעתי כשהוא רק יצא, ואני לא חושב שהוא שרד אצלי יותר מ3-4 האזנות. אבל אין שום קשר בין סלאג לאמו, זה שהראפ שלו "רגיש" לא הופך את זה לאוטומטית לאמו, בדיוק כמו שהכתיבה של בראדלי נוול זה לא אמו. מבחינתי הוא מקוטלג כמו הרבה אמנים אחרים כאמן שאני אישית לא אוהב, אבל אני יכול להבין מאיפה נובע ההייפ סביבו, בדיוק כמו הסמית'ס.

למעלה