Atmosphere - GodLovesUgly

esvee

New member
בין הראפרים האהובים עליי

אני התחלתי לשמוע דברים של סלאג לפני כ4 שנים - בהחלט ליווה אותי בתור "פסקול לחיים" ifyaknowwhatimean. כל הכבוד על הביקורת הנהדרת!

ממ,

קודם כל,אתה כותב בצורה מדהימה. :) תפרסם את זה או משהו,אם זה כבר לא מופץ... ואכן,סלאג ראפר מצו-ין,אין מה לומר.

dune d

New member
אחלה של ביקורת

מרוב שזה אחלה אני כבר לא מופתע יותר :) אטמוספייר לא עשה לי את זה כמעט אף פעם, אולי בכמה סינגלים בודדים, אף פעם לא החזקתי אצלהם אלבום שלם, פשוט לא עובד אצלי, אני מצ'טעמם מהר מידיי. אבל כן אני אוהב חלק מהסינגלים שלו ,Say Hey There, היה בין הדברים הטובים שיצאו בשנה החולפת, ואת זה אני אומר כבר בפעם השניה השבוע... אז כאלבום אני לא מתחבר אליהם אבל כבודדים אני מוצא הנאה מסויימת. וכמו שקרן אמרה, תמשיך מאן, תמשיך לכתוב, זה פשוט תענוג.

Mc Bang

New member
רק רציתי לשבח על ההמלצה..!

עוד לא הספקתי לקרוא הכל (מעט ממהר כרגע) אבל רק הכותרת.. הדיסק הזה שלפני 4 שנים בערך הסתובב אצלי שבועות בדיסקמן ובמערכת.. וסחף אותי איתו.. באמת מומלץ.. רק לפני שבוע ביקשתי מחבר שלי את הדיסק לצבא..

Or Amit

New member
שוב פעם הוא...

דבר ראשון - אחלה כתיבה, כרגיל
דבר שני - והעיקרי - סלאג מעולם לא הצליח למשוך אותי, אין לו מספיק presence כדי להחזיק טראק שלם לבד, וגם בשירים שלו שהוא באמת הצליח לתפוס אותי (Scapegoat ו-Don't ever fuckin question that) הוא סובל מהתסמונת הנוראה של הבית השני, דהיינו בית ראשון מפיל ובית שני שנשמע כמו פילר בתוך השיר. סלאג לעולם ייתפס בעיניי בתור הראפר היעני-מודע-מדי-לעצמו, הראפר שהוא "לבן בכוח", זה שיינסה להתחרות בך בזה שהוא משחק משחק אחר לחלוטין. בתור אמ.סי הוא לא עושה לי כלום, בתור כותב? למעט מקרים בודדים הוא נראה לי כמו הגיגים של נער קולג'ים אמריקאי ומתוסכל, שמנסה להתחכם בכוח ולצאת כאילו-מתוחכם. בקיצור, לא בשבילי.

חולוני

New member
אפילו לא שיר אחד.

הוא סתם Emo קיד שבטעות הפך לראפר במקום להקים איזו Fall Out Boy משלו. ועכשיו בכלל כלמיני ראפרים התחילו לדהור על עגלת האימו ובעיקר על פול אאוט בוי. ג'יי-זי נמצא על האינטרו של האלבום החדש שלהם, קנייה ווסט (שאם חושבים על זה עם כל הבכיינות שלו גם הוא אימו בעצם) עשה רמיקס לסינגל האחרון שלהם וטימבה מארח אותם באלבום החדש שלו בשיר One & Only (ואם עד לא מזמן הייתי די בטוח שאני אקנה את האלבום אחרי ששמעתי את הזוועה הזאת ירד לי כל החשק).

גרועים כולכם

אני וקרן נשב בשקט בצד איכס, ואיך אפשר להשוות בכלל את סלאג לפול אאוט בוי. :X (זה לא כזה בקלות! אם בכלל)

KarenTheGoddess

New member
קיצור לאימושנל

בכיינים כאלו עם שיער יפה. בכל מקרה, ההשוואה לאימו ממש לא נכונה. אוקיי, אז הוא 'בוכה על חברה לשעבר', אבל זה לא כאילו כל שיר שלו מסתיים בבכי חרישי. יצרו מסלאג קריקטורה. לקחו תכונה בולטת שבו והפכו אותו לEMO כשהאמת היא שסלאג פשוט חושף את עצמו ואת המחשבות שלו, בין אם זה ב'אני שם את כולכם' ל'פאק יו לוסי' ל'כולכם כבשים מזדיינות' וכו' וכו'. הוא בסך הכל יוצר תמונה של עצמו כבנאדם. אני בטוחה שיצא לכם להתבכיין לא פעם ולא פעמיים על אקסית וחלקנו שכותבים גם התבכיינו על גבי הדף P=

hcsneB

New member
איזה ענק זה

"זה כל כך מסריח . כולכם כל כך מושפעים שבא לי להקיא עליכם חרא. אין לכם מושג בגרוש מה זה אימו . וזאת שכתבה את הכתבה הזאת לא הגיע טיפה קרוב למה זה אימו . זה ממש מרגיז איך רק לפני חודש אנשים היו קוראים לי פריקית מסריחה כי היה לי שרשרת עם גולגולת ופוני לצד ונעלי ואנס עם משבצות . תכירו בזה . אתם לא יותר מאופנה חולפת. אין לכם מושג מה זה אימו באמת. ולא אני לא אימו. אבל זה פשוט מרגיז איך כולם נסחפים עם הזרם ופתאום לכולם יש את הנעליים האלה ולכולם יש את השרשרת הזאת ולכולם יש את הפוני לצד . אתם מושפעים ומגעילים . סתם לידיע כללית שלכם הסקיני ג'ינס גם בא מהאימו ..סתם דוגמה כדי שתבינו שאתם באמת מושפעים. פשוט אתם מסריחים אנשיםם !!"

אחלה ביקורת אבל סיסי ראפ לא עושה

לי את זה. ראפר יכול לכתוב טוב כמה שהוא רוצה אבל אם הוא לא יודע to rip the mic אז עדיין יהיו הרבה שאני אחשיב אותם יותר טובים. גם ביאליק כתב יפה אז מה? זה אומר שהוא יכל להיות MC טוב? אמסי מצויין באמת(!) צריך שיהיו לו מגוון סקילז, ולא רק אספקט אחד, יש מספיק אמסיז בחוץ שיכולים גם לכתוב טוב וחכם, גם לרגש ומצד שני גם לקרוע ת'מייק, לכן אמסי כזה עולה על סלאג בערך ב-1000000000 רמות מבחינתי. זאת רק דעתי כמובן :) מי איתי?

למעלה