Atlantis 1x18, שרשרו אותה

Echelon

New member
מרשים ../images/Emo58.gif

אה! פרק טוב! קצת מותח, ואני ממש לא אוהב סרטי אימה ומתח כאלה, אבל לא נורא, זה היה פרק טוב. יש התמקדות די עמוקה בדמות של טיילה, ואני בטוח שעוד נשמע הרבה מהקטע שהיא קצת וורית'ית. פרק ממש מותח ומהנה, וגם הסוף שלו היה אפל כזה. בכלל מפרק 15 או 16, כל הפרקים מכוונים כדי לתת מבוא לפרק הסיום, שהולך להיות נהדר לדעתי.

Echelon

New member
דווקא לי בכלל לא

אני חושב שהם עושים סט-אפ יפה מאוד. בתכלס זה היה ברור מהרגע הראשון שיהיה איזה קרב גדול מול הריית' בתור פינאל, אני מניח שמבחינת השערות אני לא מחדש שום דבר לאף אחד.

Hakarpad

New member
מישהו חשב על ההקבלה לSG1

תיזכרו בפרק הסיום של העונה הראשונה של SG1 ותחשבו על הרעיון לסוף עונה של אטלנטיס... רעיון מנצח לעונה ראשונה לא מחליפים
בינינו, אני כבר לא יכול לחכות כדי לראות מה מצפה לנו בעונה שנייה ושלישית ותשיעית

koroo

New member
../images/Emo58.gifמה שעניין אותי../images/Emo58.gif

מה שעניין אותי זה שהריית' התפתחו מבני האדם פלוס כמה חרקים מגעילים שהכרנו בפרק "38 דקות". זו לדעתי תגלית די משונה/מרעישה. הרי הקדמונים הם אלו שהביאו חורבן על עצמם. וחוץ מזה מוזר שיחסית דרך זמן קצר הריית' הגיעו לקידמה טכנולוגית זהה לאלו של הקדמונים אם אל יותרץ

Hell Rider

New member
הסבר אפשרי

הסבר אפשרי לקידמה הטכנולוגית יכול להיות שריית' יכולים לחיות המון המון זמן וככה בעצם נוצר מצב שבו אין איבוד של ידע בגלל מעבר הידע בין הדורות... (אולי אפילו יותר מידע, ניסיון) - אינשטיין לדוגמא... מה גם שהריית' הם לא ממש יותר מתקדמים מהקדמונים אלא הם התפתחו לכיוון לוחמני בעוד שהקדמונים לא ממש חשבו בכיוון הזה... תחשבו לאן אנחנו (האנושות) היינו יכולים להגיע אם לא היינו משקיעים במישור הצבאי כל כך הרבה משאבים (70% בערך מתזרימי הכספים בעולם הולכים להשקאות צבאיות כאלו או אחרות - קראתי את הנתון הזה באיזה עיתון עסקים)...

למעלה