Atlanta vs. Jacksonville הלילה

Atlanta vs. Jacksonville הלילה

שידור ישיר הלילה בערוץ ESPN שעה 3:00 לפנות בוקר . Falcons.. הישמור ויק על רגליו וימצא WB שיקבלו את מסירותיו ? Jaguars.. יש הגנה, את זה אנחנו יודעים.. BUT ההתקפה בנמצא ? תהנו.

Reshefgarcia

New member
MADDEN 2006

איזה צירוף מקרים... בדיוק אתמול עשיתי שני משחקים ברצף נגד הקבוצות... למייקל ויק לקחתי 4 INT ולביירון לפטוויץ' גמרתי את הקריירה עם סאק... WOOOOO

BigO4

New member
איך המשחק? שווה את הקנייה או

מאכזב? בינתיים אני משחק בNFL STREET 2 אז לא חבר לי פוטבול אבל אני רוצה לקנות את המשחק אז אני רוצה חוות דעת מאחד ששיחק(ומשחק) במשחק

Reshefgarcia

New member
ענק...

יש בו כמה דברים ממש ממש טובים... שיטת מסירות חדשה,בין השאר... מצב משחק חדש שבו אתה אחאי לקריירה של שחקן אחד,ועוד ועוד ועוד

yBm555

New member
יש דרכים אחרות להשיג משחק...

אתה לא חייב לקנות

lambdeus

New member
תאמר לי משהו רשף

האם רכשת את המשחק או השגת בדרכים אחרות? ואם רכשת אותו. יש איפה להשיג אותו בארץ?

Reshefgarcia

New member
השגתי...

בדרכים לא חינוכיות... צשלח לי מסר ב ICQ אם אתה רוצה לדעת... חוצמזה... אני בספק שיש בארץ,כי מביאים לארץ רק גירסאות PAL למשחקים וגירסת PAL עדיין לא יצאה למשחק הזה למיטב ידעתי

Amir BA

New member
רשף, אם יש לי את MADDEN 2005

שווה לקנות את 2006 או שאין כזה הבדל (חוץ מזה שהקבוצות יותר מעודכנות)

BigO4

New member
אחרי משחק אחד יש לי דבר אחד לומר...

משחק ענק!!! פשוט כיף! משחק הפוטבול הכי טוב שיצא! הקטע של הQB VISION נחמד דווקא הסירטונים יפים, התיקולים וההטעיות החדשות פשוט מדהימים וזה פשוט משחק טוב... הדבר היחידי שמעצבן אותי זה הקטע שהשופטים בודקים בTV אם היה פאמבל/תפיסה חוקית....נכון זה הופך את המשחק למשחק הספורט הכי ריאליסטי שראיתי אבל 75% מהפעמים שהם בודקים הם שורקים נגדי

למעלה