At your service

At your service

אוקי... אני רוצה לספר לכם על תגלית מדהימה שגיליתי. בסופר סטאר אפשר להזמין עוזר בית (אני לא מחדש לכם...) או באנגלית - butler. בקיצור הוא עוזר בבית והכל.. (כדאי להיות עשירים)... אז הנה התגלית: אם יש לכם תינוק, אז הוא יטפל בו!!! אולי חלק ממכם יודעים את זה אבל אני לא ידעתי אישית! מעכשיו אפשר ללכת לעבודה בלי צרות.. אבל זה לא עוזר - אתם עדיין לא יכולים לצאת למקומות דאון טאון וחופשה - כי יש תינוק בבית. מקווה שעזרתי לרובכם
(ואני שוב מזכיר - רק בסופרסטאר!) אח"כ אל תגידו שרק בסימס 2 יש שמרטפית... (הגזמתי עם ה3 נקודות אבל תעזבו)

הוספה

אני חושב שקוראים לזה butler... אולי זה bulter... לא זוכר! הרימו את הטלפון Services ושם זה יופיע אם זה לא מופיע כנראה אין לכם את התוספת או שיש לכם כבר עוזר בית. האיש עובד משעה 6-7 בבוקר, עד 1 לפנות בוקר (מוזר!). אם יהיה צורך, הוא יזמין כל מה שנמצא ב Services - כי הוא לא יודע הכל, ואם יש לכם רובוט של החיים הטובים אז זה יחסוך לכם כסף (הם עובדים יחד).

ziv payne

New member
יודעים יודעים

שמו בסימס הוא אלפרד והוא מנקה דפוק שלא עושה לי כלום בבית רק עובר בבית ובודק עם היד של הכפפה שעולה מיליון דולר אם יש אבק

hen 111

New member
ידוע לכולם? כי אני כבר ידעתי את

הסימס הזה..(סופרסטאר). עם אני ימצא משהו חדש ברור שאני יספר

ziv payne

New member
אבל אנחנו יודעים הכול../images/Emo67.gif

חחח לא סתם בצחוק את יכולה להגיד ולשאול מה שאת רוצה אני מרשה לך

hen 111

New member
סתם שאלה..

אתה חייב להגיב לכל מה שאני רושמת בפורום? (משעמם לי אז בא לי לריב..)
טוב יותר מידי משעמם הלכתי לשחק סימס ביי ביי עוד שעה יחזור..

p r u d e n s

New member
לא נכון...

הוא גם מפנה כלים...כאילו אם יש משו לעשות אז הוא עושה ואם הוא לא עושה כלום זה סימן שאין לו מה לעשות. (זה היה משפט פילוסופי בגרוש.)

p r u d e n s

New member
באמת../images/Emo35.gif

קבלו שיגעון חדש: אייקוני מכושפות! מצורף אייקון המום להמחשה

ziv payne

New member
../images/Emo45.gif הנה הסנגורית שלי../images/Emo67.gif

חחח סתם סתם
בא לי להגיב יש לך בעיות

למעלה