Asus MyPal 636A - גיבוי?

חגי ש

New member
Asus MyPal 636A - גיבוי?

שלום וברכה, יש בידי מכשיר מהסוג שמופיע בכותרת ומשום שהסינכרון לא עובד, אני רוצה למחוק את אקטיבסינק ולהתקין מחדש. הבעיה היא שרצוי להוריד את הPartnerships עם המכשיר והתוכנה לפני המחיקה, ואין לי מושג איך מגבים (לא באמצעות אקטיבסינק). אשמח אם תוכלו להושיע אותי בעניין. תודה רבה יום מצוין,

רם 1234

New member
גיבוי

אל תסיר את האקטיבסינק מהמכשיר. יש תוכנות שמגבות את כל המכשיר אל תוך כרטיס הזיכרון. לדוגמא- SPB Backup. עובדת היטב על הדגם שלך. ראה פרטים באתר קבוצת WM5 של YAHOO.

BravoMan

Active member
עוד כמה דברים:

1) לפני שאתה מוחק ומתקין מחדש ACTIVESYNC (אני מניח שהכוונה בצד הPC, שהרי לא ניתן למחוק אותה במכשיר) האם בדקתבה את הדברים הבאים: - כל הFIREWALL כולל המובנה בWINDOWS מכובים. - ניסיתה יציאות USB שונות - חיברתה את המכשיר ישירות לPC, לא דרך HUB - בדקתה התקני USB אחרים שאכן מתחברים ואז חיברתה את המכשיר לבד בלי התקנים נוספים ביציאות הסמוכות. - ביצעתה SOFT RESET (לחיצה בחריר הקטן) למכשיר. 2) יש שתי תוכנות גיבוי המצויינות באותה מידה SPB BACKUP וSPRITE BACKUP ניתן גם להוריד גרסת התנסות בחינם המתפקדת באופן מלא אך מוגבלת במספר גיבויים. 3) אם אתה מוחק רק את הPARTNERSHIP, זה לא פוגע בנתונים עצמם. למעשה עדיף לא לגבות PARTNERSHIP שאתה הולך למחוק כי אחרי זה יווצרו בעיות בשחזור.

חגי ש

New member
תודה, ניסיתי ובדקתי - הפיירוול אמנם

פועל, אבל כל רכיבי האקטיבסינק נמצאים ברשימת הexceptions שלו. אם אני רוצה למחוק את הpartnership הנוכחי כדי להתקין את אקטיבסינק מחדש על המחשב, האם עלי ללחוץ על File->Delete Mobile Device או שזה ימחוק לי את כל המידע מהMobile Device? אם לא זו הדרך, איך אני מוחק את הפארטנרשיפ כדי שאוכל להסיר את אקטיבסינק בלי להיות חרד לכל המידע החשוב כ"כ שיש לי על הMobile Device? תודה רבה ויום מוצלח,

למעלה