Asus F3j

bigwave2000

New member
Asus F3j

http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5584 מה אתם אומרים על המחשב הזה לצורכי אינטרנט-שירים-סרטים-אופיס? מספיק חזק? מה עם הדגם הזה ? החברה טובה? הדגם אמין? מישהו?משהו? תודה רבה המחשב

יאיר B

New member
לאופיס, אינטרנט, סרטים, שירים הוא יותר ממספיק

החברה בסדר (אם כי חדשה בתחום הניידים, נחשבת יוקרתית משום מה). אם הדגם אמין - אני לא יודע. לא נמכרים הרבה מחשבים שלהם בארץ (כאמור נחשבים ליקרים משהו). 3 ק"ג זה טיפה כבד, אבל לא נורא.

bigwave2000

New member
היום גיליתי משהו שהדהים אותי

התקשרתי ליבואנית של ASUS בארץ ומה מסתבר? שאי אפשר לפרמט בשום צורה שהיא את הVISTA מהמחשב נייד. הם אמרו שהVISTA צרובה על הROM או משהו כזה. מה זה החרטה הזאת? אני כבר לא יודע מה לעשות . לא קיים מחשב נייד נורמלי שמאפשר פירמוט והתקנה של WINDOWS XP? למה להכריח בן אדם להשתמש במערכת הפעלה שהוא לא מעוניין בה?

RoyBO

New member
אין דבר כזה שאי אפשר לפרמט

כל מחשב אפשר לפרמט רק תבדוק באתר של ASUS שקיימים דרייברים של XP לדגם הזה.

bigwave2000

New member
אז זהו שכשהתקשרתי ליבואן

אמרו לי שאין שום אפשרות לפרמט כי זה צרוב על הROM . איך אני בודק שקיימים דרייברים לדגם הזה אין לי מושג. הדגם הוא F3J גם לא ממש מצאתי את הדגם הספציפי הזה באתר שלהם

יאיר B

New member
מה זה הקישקוש המטומום הזה?!

מאיפה הם מביאים את השטויות הללו?! רוי, ROM - ראשי תיבות של Read Only Memory שזה בעצם הקושחה של המשחב (הביוס שלו נמצא על הצ'יפ הזה). הרום הוא מאוד קטן , אי אפשר לשים עליו מערכת הפעלה כל כך גדולה. זה לא הגיוני (אם כי במחשבי קומודור 64 זה היה כך...). אם זה היה נכון, כל עדכון של חלונות היה סיפור שלא מהעולם הזה עם סיכונים עצומים. מה שכן מעניין במחשבים של אסוס (לפחות לפי מה שקראתי בכמה מקומות): חלק מהזיכרון שלו (RAM) נמצא על לוח האם כחלק אינטגראלי שלה (כלומר במחשב שראיתי היה 512MB OB זיכרון, אם היית רוצה להוסיף עוד היו לך 2 סלוטים נוספים ריקים). לא יודע אם זה טוב או לא, אבל אאל"ט זה קיים רק שם. אגב לפותח השרשור: יכול להיות שהויסטה נמצאת על ה-HD כמחיצה נסתרת ואת זה יכול להיות קשה יותר לפרמט. אבל אפשר להתעלם מהמחיצה הזאת.

Y. Welis

New member
יתכן שהם חשבו שמדובר במחשב כף-יד

שם זה אכן על ה-ROM, ואזוס ידועים במחשבי כף היד שלהם.

RoyBO

New member
חבלז מחשב מטורף.

למרות שאני לא מוציא ממנו את מה שהוא מסוגל באמת...

למעלה