Asus Eee

Asus Eee

הי, ראיתי את המחשב הזה במבצע של בזק. הבנתי שזה לא בדיוק מחשב נייד אלא יותר ThinClient ש"התחפש" ללפטופ. הבנתי שאין לזה HD. יש לי כעקרון את הנייד הגדול שלי -Lenovo N1000 ששוקל כמעט 4 קילו עם מסך ענק אבל אני מחפש מחשב לWORD, קצת אינטרנט (פורומים וכזה...) ומסנג'ר... לא יותר מזה.. הבנתי שיש לזה WIFI אבל אין BT...מישהו הצליח להבין איזה מערכת הפעלה יש לזה? בחלק מהמקומות כתוב לינוקס ובחלק מהמקומות כתוב Xp Embedded (כמו שthin client מריץ)... כמו כן הבנתי שאין HD רגיל אלא יש כונן פלאש אבל אפשר לחבר לזה דיסק-און-קי כדי להגדיל את השטח (4GB פלאש)... יש למישהו איזה מפרט של הדבר הזה (בתצורה שבה בזק משווקים אותו!)? בתודה מראש, עומרי.

יאיר B

New member
ממה שאני הצלחתי להבין בקריאה של המפרט:

1. יש WIFI, אין BT (אבל יש כניסות USB = דוגנל BT). 2. הוא מגיע עם מערכת הפעלה חלונות XPH מותקנת + דיסק של קסנדרוס (לינוקס) למי שרוצה את הלינוקס (לדעתי עדיף, אני לא יודע איך המערכת עם 512MB וסלרון 900 בהרצה של XP, הלינוקס בטוח יותר קלה). 3. הכונן הפנימי הוא מסוג SSD פלאש (שזה הכיוון שהניידים הולכים אליו). הזיכרון הזה נועד למערכת ההפעלה + כמה דברים קטנים שתתקין עליו, לא יותר. אבל אפשר להגדיל אותו עם כרטיס SD. את המפרט רוי ציין בלינק למעלה. מקווה שתהיה לי הזדמנות לשחק עם אחד כזה (אולי אני אקפוץ לבזק-סטור [למה מוכרים אותו דווקא שם?!] ואראה/אנסה אותו).

sb21

New member
בקשר ל2: צריך לקחת בחשבון שלמחשב...

אין כונן אופטי, ולשקול כניית כונן חיצוני או מתאם כלשהו.

יאיר B

New member
אגב, את ההקתנה של הלינוקס ניתן לבצע דרך רשת

עם מחשב שולחני שלו יש כונן אופטי.

ScorpioID

New member
אני מקבל כזה בראשון

ואעביר את ההתרשמות שלי ולא, לא ערקתי לבזק - 20 שנה בכבלים

The Good Life22

New member
מה אפשר לעשות עם המחשב הזה?

הוא נראה כמו נגן די.וי.די נייד/tapuzforum/images/emo6.gif. בטח המשחק היחידי שרץ עליו הוא טטריס/tapuzforum/images/emo67.gif

RoyBO

New member
ביוטיוב יש סרטון שמישהו משחק במחשב הזה

קאוונטר סטרייק 1.2 אאל"ט

The Good Life22

New member
השאלה

איך המשחק רץ? הוא לא נתקע וכו`? ולדעתך שווה להשקיע 2500ש``ח על מחשב כזה?

RoyBO

New member
המחיר בארץ מופרז לחלוטין

וזה לא מחשב אישי מי שרוכש את המחשב הזה חייב שיהיה לו מחשב נייח בבית ואו HD חיצוני

Jan22

New member
ראיתי איזה THINKPAD של מתחת ל10 אינצ'

בביגבוקס ,עם מפרט נחמד יותר מההנ"ל. בכל מקרה נראה מפרט נחמד ,החיסרון היחידי הוא ה4G שזה בשורה תחתונה לא יותר מדי. רק למ"ה תצטרך ג'יגה פלוס ..

למעלה