Asus A639 Vb Asus A639N

Asus A639 Vb Asus A639N

מה אתם אומרים על המכשירים (יתרונות/חסרנוות)? ומה בדיוק ההבדל בין שנהם (פרט למחיר?)

אז ככה

ל 639 יש כמה באגים שפורטו פה בפורום באריכות ל 639N יש חיסרון משמעותי שאסור להתעלם ממנו וזה שאין דגם כזה להשוואה בין דגמים אפשר (ורצוי) להכנס לאתר pdace

BravoMan

Active member
אתרים ישראלים...

אסור אף פעם לסמוך על מפרט מוצר באתרים ישראלים. זה מצער אך הרבה פעמים יש להם טעויות או הגזמות (היה איזה אתר שכתב שNAVI 911 הוא המכשיר המתקדם והחזק ביותר שיש היום, ואני אפילו לא רוצה להכנס למה שפלאפון מקשקשים על POZ). כנראה מישהוא חשב על 636N. בכל אופן התמונה היא של 639 או בשמו המלא ASUS MYPAL A639 וגם המפרט שהם מפרסמים זהה 100% ל639 (בלי הN) כך שגם אם אינך משוכנע שזה אותו מכשיר תדע שיש לו בדיוק אותן תכונות. ראה קישור זה: http://www.pdadb.net/index.php?m=search&quick=1

אז ככה...

שבת שלום * כשכתבתי "אז ככה" התכוונתי שזו התשובה לך, לא התכוונתי להעליב או משהוא (מצורת התשובה שלך אני מתחיל לחשוש שמא העלבתי, ואם כן באמת לא היתה לי כוונה כזו), בסדר? * בשני אתרים אלו (נענע ו get it) כנראה שזו טעות, מכשיר כזה לא מופיע באתר pdadb אפילו שהוא כולל מכשירים עתידיים, גם באתר של אסוס אין איזכור למכשיר שכזה, ולמותר לציין שגם באתר של רונלייט, היבואנים של מכשירי אסוס, מכשיר זה לא מופיע. * לגבי המכשירים של אסוס (מבלי להתיחס למכשירי Phone Edition או מכשירים בלי GPS) אבולוצית המכשירים היתה כזו: => בזמנו היה דגם 636 שהיה מוצלח מאין כמוהו והיה ממש פריצת דרך לזמנו, חסרונו היחיד אולי היה טווח קצר מדי ב WiFi וכמובן שלא היו בו התוספות שנוספו מאוחר יותר. => למעשה תוך כדי שהתחילו לעבוד על דגם 639 העתידי הוציאו לשוק דגם ביניים בשם 636N, שבו ה WiFi הוא גם b וגם g והוא בא עם Bluetooth 2.0 ועם AKU 2.0 (פרוטוקול ל push mail), בדגם זה תיקנו חלק מהבאגים שמצאו ב 636 ו"הוסיפו" באג - מכשיר זה לא מסוגל לסנכרן פתקים (notes) => במכשיר ה 639 נוסף זכרון פלש פנימי של 1 ג'יגה (המתפקד ככרטיס פנימי), שונה מעט עיצוב הכפתורים בחזית, נראה שלא התגברו בו על בעיית טווח ה WiFi, למרות שבשלב ההכרזה נראה היה שבדגם זה אנטנת ה GPS תהיה פנימית הם החליטו ברגע האחרון להשאיר את האנטנה המתקפלת, בדגם זה נוסף כנראה באג חמור - הרבה משתמשים דיווחו שמסך המגע יוצא להם מאיפוס (בעיה ב digitizer). בגלל בעיות אלו חלק מהמשווקים הפסיקו לשווק אותו בכלל. למעשה אני חיכיתי כשלשה חדשים ל 639 שיגיע סוף סוף לארץ, ולבסוף כשהוא הגיע ראיתי את כל הבעיות שלו והחלטתי לחכות עוד עד שיגיע לארץ ה HP rx5900 (הגיע לאחרונה לארץ ומשווק בארץ תחת השם HP rx5940). מקווה שעזרתי

אז ככה... :)

קודם כל - לא נעלבתי או משהו ותודה על התגובה שלך והאכפתיות :) אני מעריך את זה. דבר שני - אני מצטער. אני די אהבתי את ה639 והוא גם הומלץ בפני ע"י הרבה אנשים... אבל לא שמעתי על ה"מגע יוצא להם מאיפוס" ואני לא באמת מבין למה הכוונה. אם תוכל להסביר בשפת העם למה הכוונה ומתי זה קורה.... תודה ושבת שלום :)

לא יודע אם בכל המכשירים, אבל...

קראתי בפורום הפריק שירשור שלם בנושא, מישהוא תאר את הבעיה וכמה הצטרפו לשירשור ואמרו שגם להם יש את אותה בעיה. לא לגמרי הבנתי את החוקיות בבעיה זו, כנראה שזה קורה בכל פעם שהמכשיר כבוי הרבה זמן. שאלתי בכמה מקומות והתעורר הרושם שאמנם יש בעיה. בחלק מהחנויות גם אמרו לי שהפסיקו לשווק אותו. יתרה מזו - במקום העבודה שלי הרבה מחזיקים ממני "גורו" למכשירי כף יד, וכשהם שמעו שאני רוצה לקנות את ה 639 שלשה מהם רצו וקנו אותו, שלשתם אומרים כיום שאמנם יש בעיה באיפוס המסך, אחד מהם אף הגדיל לעשות והסביר לי ש "זה בכלל לא נורא - בכל פעם זה זז בערך חצי סנטימטר ימינה ולמטה", נראה לי שאני הייתי חותך ורידים כבר בשלב השני מילימטר... בכל אופן נראה לי שבאותו מחיר אפשר לקנות את ה 5940 שכנראה יהיה הרבה יותר טוב, אני אחכה שכמה אנשים יקנו אותו ואשמע תגובות, לדעת שלא גם הוא מגיע עם רשימת באגים. שבת שלום

david e47

New member
אצלי התופעה חלפה,

לאחר החלפת העיברית, רכשתי את 639 כולל עיברית של רונלייט הייתה סטיה במסך לא כל כך משמעותית כצת נילחצתי אבל ברגע שניסיתי את העיברית של איירון התופעה פשוט לא קיימת,המכשיר לדעתי מצויין.

BravoMan

Active member
זה די מוזר

פעם ראשונה שאני שומע על סטייה במסך מגע כתוצאה מתוכנה (בכלל והעברית בפרט). יתכן שה"תיקון" הפתאומי נובעמהHARD RESET שהייתה חייב לעשות עלמנת להפתר מהעברית של RONLIGHT?

AYELET1

New member
גם בראשי עלה רעיות ה-HR

מה שכן בעקרון אני מניחה שזה עלול לקרות. מה נאמר על המכשיר בפורומים בחו"ל? אני לא נתקלתי בבעיות כאלו (בקריאה. לא ניסיתי את המכשיר מלבד משחק קליל בו)

ועוד שאלה חשובה. המלצה על חנויות

בזפזופ (גלישה בזאפ) מצאתי הרבה מאד חנויות מכירה שהמחיר בנהן שווה או שונה בכמה עשרות שקלים. כיוון שמדובר בצעצוע לא זול וחשוב עניין התמיכה והאחריות - הייתי רוצה לדעת אם יש המלצה לחנויות כאלה ואחרות שמהם דווקא כדאי לרכוש את המכשיר. לא אכפת לי גם לשלם עוד 50 ש"ח בשביל להרגיש בטוח יותר... תודה

למעלה