ASUS 639 מול rx5940

Y. Welis

New member
אולי כי אזוס מתמחרת כך את המכשירים שלה

מחיר זה עניין של מדיניות עסקית - לעיתים כדי לקבל 'תחושה' של יוקרה: כמו שלפני 15 שנה נהגו כאן למכור טלפונים אלחוטיים במחיר גבוה פי 2 ויותר מהמחיר בחו"ל, כי הקהל העיקרי היה אנשים בעלי אמצעים. היה צרכן נבון, וקנה תמיד *רק* את המוצר שמציע את התמורה הגדולה ביותר עבור הכסף שלך (בלא מעט מקרים אלה יהיו המוצרים הפחות יקרים).

no problem

New member
אולי.

בימינו עם אינטרנט ומידע זמין זה די קשה "לדפוק" מחיר. יש אינסוף ביקורות והשוואות. מחיר יקר מדי הרג לא מעט מכשירים. לגבי צרכן נבון, צריך לדעת מהי באמת התמורה
ואני לא. אולי זה אומר שאיני צרכן נבון... בכל אופן, רק התבאסתי מהדיון הזה (ללא האשמה. משהו אישי). אין לי מושג מה לקנות.

Y. Welis

New member
תגדיר מה אתה רוצה

אילו תכונות אתה צריך בפוקט (אלחוט, בלוטות', GPS), האם מהירות תגובה היא דבר חשוב (כלומר מעבד חזק) מה הרף הכספי שלך, ונראה מה מתאים. בעיקרון שני השמות שהזכרת יקרים משמות אחרים כמו מיו או יאקומו.

no problem

New member
משהו נחמד :)

GPS, מעבד חזק, זמן סוללה טוב (קריטי בשבילי). windows mobile 5 לפחות. WIFI g ו-BT 2.0. הייתי שמח אם היה גם סלולרי אבל שמעתי שמכשירים המשולבים עדינים עוד יותר מה-PDA ואני מוכן לקנות סלולרי נפרד רק בשביל הסלולרי ל-PDA. בגדול, אם ל-LOOX N560 היה זמן סוללה טוב, הייתי קונה. אם היה לו גם BT 2.0, הייתי מרטיב במכנסיים. או אם לאסוס היה מסך VGA...

AYELET1

New member
מסך VGA גורם להאטת פעולת המכשיר

מעבודה עם מכשירים כאלו, אתה עלול להרטיב במכנסיים פשוט כי הצפיה לתזוזה ופעולה של המכשיר נוראאאא ארוכה

AYELET1

New member
תלוי גם בתכונות המכשיר עצמו כמובן,

אבל באופן כללי- כן, בד"כ הבדלי משמעותיים. אם תחליט לעבוד עם REAL VGA , המכשיר יהיה מהביר יותר, אבל אז הכל יראה לך בקנה מידה קטן מאד. לא תמיד נוח לעבוד כך

למעלה