Asus- לא ברור לי..

Asus- לא ברור לי..

היי אנשים. התחלתי לעשות בירורים בקשר למחשבים המיני-ניידים החדשים של אסוס(שעולים 2000 ופחות, ומתאימים לצרכים שלי כמו כפפה ליד)). ועדיין לא מצאתי תשובות לשאלות שמטרידות אותי.. 1) שמעתי שדגם ASUS 900 עדיף אבל בכלל יש אותו בארץ? 2) במידה ואני רוצה להעביר קבצים מהPC שלי לASUS ולהפך, איך זה בכלל עובד כשאין כוננים?(אני לא מבין גדול במחשבים). 3)אפרופו קבצים, קבצים של וורד/כתבן עובדים בלינוקס?(לא קשור, אני יודע). 4) אם משהו קורה למעבד, או כל דבר אחר שגורם לו פתאום לא לפעול, איך אני מסוגל להעביר את הזיכרון שבכרטיס לPC? אשמח לתשובות :)

bolodolo

New member
אפשר להעביר קבצים עם דיסק און קי

או כרטיס זכרון או סתם ברשת/מייל וכדומה. זאת לא הבעיה... קבצים של וורד עובדים בלינוקס (יותר נכון באופן אופיס, שבא מותרן על המחשב), אבל לפעמים יכולות להווצר בעיות תאימות (מקרוזיפט לא משחררים את הקוד שלהם והתקנים שלהם מאוד בעייתיים). אני משער שלמסמכי וורד פשוטים לא תיהיה לך בעיה. דגם ה 900 יצא בחו"ל, תרים טלפון לאחת החנויות ותשאל אם קיבלו אותו כבר, לפי דעתי בהחלט מומלץ לרכוש אותו ולא רק בגלל המסך והרזולוציה הנורמאלית. בהצלחה

ricercar

New member
מצאתי אותו בארץ

מצאתי את דגם 900 בחנות בשם qsys אבל לא ברור לי מה טיבם. אם למישהו יש ניסיון איתם אז אשמח לשמוע פרטים נוספים. באתר שלהם הם מציעים למכירה את דגם 20G אבל אמרו לי במייל שיש להם גם את 12G שעליו מותקן חלונות.

יאיר B

New member
דגם ה-9" הוא מאוד חדש. אני בספק רב אם למישהו

בפורום יש ניסיון עם אחד כזה. לגבי הקיבולות: בדגם הלזה יש שני קיבולות - 20GB שמגיע מותקן עם לינוקס, 12GB שמגיע מותקן עם חלונות XP (אין ולא יהיה ויסטה למחשב הזה). ההבדל הוא כנראה בגלל הצורך לשלם ל-MS על רשיון המשתמש במערכת ההפעלה שלהם (ואולי כי רוצים לעודד אנשים לעבוד עם לינוקס).

ricercar

New member
שאלתי לגבי qsys

אולי לא התנסחתי באופן ברור - שאלתי לגבי החנות qsys. האם מישהו רכש שם אי-פעם מחשב?

למעלה