astrok - תראה מה מצאתי

beni165

New member
astrok - תראה מה מצאתי

דרך אגב - מה פרוש השם? ואם אני מפגין בורות אז סליחה מראש....

astrok

New member
הבולים יפים,

אבל אני לא ממש רואה את הכתוביות... אני רק רואה את הערך 45... מאיזה מדינה זה? אחד הבולים הוא בכלל לא בול חלל לדעתי... מצטער שאיני יכול לעזור, תמיר.

beni165

New member
הגדלת התמונה

אם תלחץ על התמונה היא תפתח בחלון נפרד בגודל "נורמאלי" יותר. בבול אחד רואים חללית, ובשני רכב חלל. בכל מקרה אם אתה מעוניין בהם רק תגיד. בני

astrok

New member
בטח שאני מעוניין!!!

אני אחפש היום מטבעות מדרום-אמריקה בשבילך, ואשלח אותם ראשון אליך, ורק אז תשלח לי את הבולים. יש לך עוד בולי חלל שאין לך בהם שימוש? אילו בולים אתה אוסף? יש לי מבחר גדול מכל העולם, רק תגיד... בתודה מראש, תמיר.

beni165

New member
בולים ואני

אני לא ממש אוסף בולים. אני משתדל לאסוף את בולי ישראל אבל גם פה יש לי המון חורים. הרבה פעמים רציתי להתחיל אוסף נושאי אבל אני לא מצליח לצמצם את רשימת הנושאים לפחות מעשרה מועדפים כך שזה נדחה בינתיים. יש לי בולים מאוספים של אבי ואמי כשהיו קטנים ובולים שאני אספתי במשך השנים, אבל הם לא מסודרים או מושקעים. אני אעבור עליהם ואחפש עוד בולי חלל בשבילך. גם אם לא תמצא מטבעות מדרום אמריקה, אני לא בררן גדול... תשלך לי כמה מטבעות שניראים לך מעניינים וזהו, גם אם יש לי אותם יש לי עם מי להחליף. בני

astrok

New member
אוקיי...

מחר אשלח אליך 7 מטבעות, ביניהם גם דרום-אמריקה (בלי נדר... לא בטוח שיש לי דרום-אמריקה)... תהיה בטוח שיהיו בפנים גם מטבעות יפים!!! ואל תשכח לחפש לי חלל!!! בתודה מראש, תמיר.

astrok

New member
כן...

יש לי דרום-אמריקה אחד... כבר הכנתי את המעטפה, ואשלח אותה מחר. בתודה מראש, תמיר.

למעלה