astral - power gen 23$%!@#$@#$F^45ט68םכ2349-56 אלוהי !
M Mad Sorcerer New member 23/4/05 #6 אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה אסטרל ואמ אפ ג'י אחלה הרכבים שהתחילו את הסצינה בארץ.. זה נכון אבל בתקופתם היו הרכבים שעשו מוזיקה הרבה יותר טובה
אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה אסטרל ואמ אפ ג'י אחלה הרכבים שהתחילו את הסצינה בארץ.. זה נכון אבל בתקופתם היו הרכבים שעשו מוזיקה הרבה יותר טובה
N Nofale New member 23/4/05 #8 מה הקשר ? מה אתה כאילו רוצה להגיד פה ?! זה מוזיקה טובה . זה כמו שתגיד . סיימון פוסספורד יש לו מוזיקה יותר טובה מאינפקד מאשרום...זה לא אומר שאינפקטד מאשרום זה לא מוזיקה טובה..
מה הקשר ? מה אתה כאילו רוצה להגיד פה ?! זה מוזיקה טובה . זה כמו שתגיד . סיימון פוסספורד יש לו מוזיקה יותר טובה מאינפקד מאשרום...זה לא אומר שאינפקטד מאשרום זה לא מוזיקה טובה..
M Mad Sorcerer New member 23/4/05 #9 אני מדבר בכלליות אנשים פה סוגדים לאסטרל וקליפורניה ומתעלמים לחלוטין מהרכבים כמו אתניקה מיינדפילד או יוניון ג'ק
אני מדבר בכלליות אנשים פה סוגדים לאסטרל וקליפורניה ומתעלמים לחלוטין מהרכבים כמו אתניקה מיינדפילד או יוניון ג'ק
N Nofale New member 23/4/05 #10 זה לא בהכרח מוזיקה הרבה יותר טובה כל אחד ומה בא לו תסכים גם שהקהל הישראלי מכיר את אסטרל וחברים הרבה יותר ממה שאמרת עכשיו
זה לא בהכרח מוזיקה הרבה יותר טובה כל אחד ומה בא לו תסכים גם שהקהל הישראלי מכיר את אסטרל וחברים הרבה יותר ממה שאמרת עכשיו
M Mad Sorcerer New member 23/4/05 #11 מסכים אבל עדיין.. מוזיקה הרבה יותר טובה ומורכבת (בעיניי אוקיי?)